Kafa Hamiş Melek 15 Mart 2013 #38.341 bilmiyorum tes herkes hamilelikte olur öyle şeyler diyo ama benimki çok erken başladı ya sağ kalçamdan çok ağrı çkeiyorum malesef.. randevuya gidince söylüycem doktora bakalım ne olacak
bilmiyorum tes herkes hamilelikte olur öyle şeyler diyo ama benimki çok erken başladı ya sağ kalçamdan çok ağrı çkeiyorum malesef.. randevuya gidince söylüycem doktora bakalım ne olacak
nickimi kim yedi Hamiş Melek 15 Mart 2013 #38.344 slm bebislerr biz geldik karin guruldamami duyan var mi acayip bir insaat var iceride
sahile uzan Daimi Üye Üye 15 Mart 2013 #38.345 kızlar kelebek gelemiyor yarın buluşamıyoruz hafif kanaması gelmiş dr istraat demiş evde dinleniyor dua edelim bizde inş. olumsuz bir durum olmaz - - - Updated - - - nickimi kim yedi' Alıntı: slm bebislerr biz geldik karin guruldamami duyan var mi acayip bir insaat var iceride Genişletmek için tıkla ... neden guruldar niko ne değişik açlıktanmı sanamı öyle geliyor acaba yat dinlen bol bol
kızlar kelebek gelemiyor yarın buluşamıyoruz hafif kanaması gelmiş dr istraat demiş evde dinleniyor dua edelim bizde inş. olumsuz bir durum olmaz - - - Updated - - - nickimi kim yedi' Alıntı: slm bebislerr biz geldik karin guruldamami duyan var mi acayip bir insaat var iceride Genişletmek için tıkla ... neden guruldar niko ne değişik açlıktanmı sanamı öyle geliyor acaba yat dinlen bol bol
tesadüf Yeni Üye Üye 15 Mart 2013 #38.346 sahile uzan' Alıntı: kızlar kelebek gelemiyor yarın buluşamıyoruz hafif kanaması gelmiş dr istraat demiş evde dinleniyor dua edelim bizde inş. olumsuz bir durum olmaz - - - Updated - - - neden guruldar niko ne değişik açlıktanmı sanamı öyle geliyor acaba yat dinlen bol bol Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun çok gerçekten çok üzüldüm😕 Dualarım onunda iş. problemsiz atlatır eski sağlığına kavuşur. Eşimin babasının amcasının eşi vefat etmiş az önce eşim söyledi. Eşim cenazeye gidecek
sahile uzan' Alıntı: kızlar kelebek gelemiyor yarın buluşamıyoruz hafif kanaması gelmiş dr istraat demiş evde dinleniyor dua edelim bizde inş. olumsuz bir durum olmaz - - - Updated - - - neden guruldar niko ne değişik açlıktanmı sanamı öyle geliyor acaba yat dinlen bol bol Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun çok gerçekten çok üzüldüm😕 Dualarım onunda iş. problemsiz atlatır eski sağlığına kavuşur. Eşimin babasının amcasının eşi vefat etmiş az önce eşim söyledi. Eşim cenazeye gidecek
sahile uzan Daimi Üye Üye 15 Mart 2013 #38.347 mübarek günde ölmüş adam allah affetsin günahlarnı mekanı cennet olsun
tesadüf Yeni Üye Üye 15 Mart 2013 #38.348 sahile uzan' Alıntı: mübarek günde ölmüş adam allah affetsin günahlarnı mekanı cennet olsun Genişletmek için tıkla ... Allah rahmet eylesin. Şimdi benim de dualara gitmem lazım
sahile uzan' Alıntı: mübarek günde ölmüş adam allah affetsin günahlarnı mekanı cennet olsun Genişletmek için tıkla ... Allah rahmet eylesin. Şimdi benim de dualara gitmem lazım
sahile uzan Daimi Üye Üye 15 Mart 2013 #38.349 Tes yarın dr çıkıcam sende oraya gideceksen fırsatımız olursa erteleriz canım benim için plan programını iptal etme
Tes yarın dr çıkıcam sende oraya gideceksen fırsatımız olursa erteleriz canım benim için plan programını iptal etme
tesadüf Yeni Üye Üye 15 Mart 2013 #38.350 sahile uzan' Alıntı: Tes yarın dr çıkıcam sende oraya gideceksen fırsatımız olursa erteleriz canım benim için plan programını iptal etme Genişletmek için tıkla ... Kayınvalidemi aradım canım. 7 sine gideriz birlikte dedi. onlar eşimle gittiler şimdi. Yarın işteyim canım buyur gel beklerim
sahile uzan' Alıntı: Tes yarın dr çıkıcam sende oraya gideceksen fırsatımız olursa erteleriz canım benim için plan programını iptal etme Genişletmek için tıkla ... Kayınvalidemi aradım canım. 7 sine gideriz birlikte dedi. onlar eşimle gittiler şimdi. Yarın işteyim canım buyur gel beklerim