Sen yemekle alışverişi birleştirmişsindir kesin ondan uzun sürmüştür🙂 Akşamları uzanıyoum ama zamanlar pek hareket etmiyor. Ama şu aralar pıt pıt bişi atıyo karnımda
sahil biz zaten 1 ayın 10 gününden fazla evde yalnız oluom nöbetler yüzünden biz doğru düzgün görüşemiyoz ki nöbete kaldıgı ıcın keske bnm gıbı mesaısı sabah 8 aksam 5 olsa süper olur🙂
ama haklısın bzen görüşmediğinde aşk duyguların kabarıyorr bnmkı bnden 2 gün ayrı kaldı bız ızmıre gıtmıstık şiirler yazdı o haftasonu🙂
hehehe
eşmide geçen cmt ist düğüne gittiler pazar 5 geldi akşam koştur koştur eve yetişti hoppp dedimmm kendine gel fazla uçma kızanım varrrrr artıkkkkk
Ya biz evlendiğimizden beri hiç ayrı düşmedik hiç ayrı yatmadık şimdi giderse 3-5 değil tam 13 gece olmayacak. NAsıl dayanırım bilemiyorum çok uzun bir süre ya😕
hehehe
eşmide geçen cmt ist düğüne gittiler pazar 5 geldi akşam koştur koştur eve yetişti hoppp dedimmm kendine gel fazla uçma kızanım varrrrr artıkkkkk
Ya biz evlendiğimizden beri hiç ayrı düşmedik hiç ayrı yatmadık şimdi giderse 3-5 değil tam 13 gece olmayacak. NAsıl dayanırım bilemiyorum çok uzun bir süre ya😕
ne güsel tes cok zor olurr ayrılınca tabi ben alıştım artık gece bazen uyandıgımda eşim içerde tv karsısında uyuya kaldı sanıyorum sonra dıyorum nöbetçiydii🙂🙂evde tek olmak zor bee zaman gecmıyor
sen evdemı kaldın sahıllom korkmuyon demı bnde alıştım evde tek kalıom
ne güsel tes cok zor olurr ayrılınca tabi ben alıştım artık gece bazen uyandıgımda eşim içerde tv karsısında uyuya kaldı sanıyorum sonra dıyorum nöbetçiydii🙂🙂evde tek olmak zor bee zaman gecmıyor
Giderse tek kalamam ki ben 1 -2 gün olsa neyse de 2 hafta kalamam yani anneme yerleşirim tekrar🙂 Gideceği yer yakın ama tüm süre boyunca full eğitim var giderse gelemez. İnş. gitmez