Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın herkesee

sahıll evt az kaldı bugunkeske cuma olsa ben sabah 5.30 dan berı ayaktaym yne erkenden uyandım namazdan sonra atv de bır ıstanbul masalı seyrettım🙂kahvaltı hazırladım ve işe geldım
biraz önce tartıldım iş yernde 61.4 kılo olmuşm

esen boşver takılma bu kadr ne ısrterse yapsınlr boşvr

bende 6,45 kalktım duş aldım almaz olaydum uuza düşmüş gibi kaşıntı tuttu karnım artık çok geriliyorrr elimi alamıyorum sürekli soğuk su ile kaşınmasın diye durulandım iyice ama nedense sabun kalmış gibi kaşıntı tuttu kremde yağda ne varsa sürdüm deli gibi yolacağım
aha

bende sonrası güzel bir kahvaltı yaptım ya ymyrta sevmiyorum ama haftada bir kere iki kere yiyiroum 🙂

evi toparladım az çok çıktım işeee kelebek valla eve işim yakın olsa süper olur 5,45 de çıkıyorum 7,10da evdeyim 🙁(

- - - Updated - - -

günaydın kızlar
nasılsınız?
dün annem bize yakın ev tuttu taşınıcak demiştim ya
vazgeçmiş.akşam yatıo sabah kalkıo başka bir fikir
Allahım çok yoruldum artık

yine karar değiştirri yok tutayım der hiç karışma boşver zaten bazen kendi anasını babasını anlayamıyor insan

koltukları köşe sadece 50 yıkıyor halımda 4m2 zaten

kızçeeeede veriyor koltuklarını bu kadın beni bekler yeminleeee ne acayip vereydin baştan bari

Bende 06:45 te kakltım kahvaltı hazırladım, eşimle kahvaaltı yaptık bulşıkları yıkadım hazırlandım çıktım. Ne haftada 1-2 olmaz yumurta canım her sabah kaynatman lazım ben cumartesileri evde kahvaltı yapmıyorum ama diğer6 gün yumurta yiyorum, ya kaynatıyorum ya da omlet yapıyorum az yağlı