esennruzgar Yeni Üye Üye 13 Mart 2013 #38.281 kızlar ben bir yemeğe gidiyim bugün boşum sonra gelirim yine - - - Updated - - - sahile uzan' Alıntı: yaşayınca daha iyi anlayacksın Genişletmek için tıkla ... inşalllahhh Rabbim nasip etsin
kızlar ben bir yemeğe gidiyim bugün boşum sonra gelirim yine - - - Updated - - - sahile uzan' Alıntı: yaşayınca daha iyi anlayacksın Genişletmek için tıkla ... inşalllahhh Rabbim nasip etsin
sahile uzan Daimi Üye Üye 13 Mart 2013 #38.282 huu nikoooo patatesleri yedin ya totonu yaydı hala uyanamadı - - - Updated - - - esen lohusa şerbeti tarifi öğrenirmiisinnnnn hahaahaha - - - Updated - - - sen varken bana düşmez araştırmakta bu yzdennn
huu nikoooo patatesleri yedin ya totonu yaydı hala uyanamadı - - - Updated - - - esen lohusa şerbeti tarifi öğrenirmiisinnnnn hahaahaha - - - Updated - - - sen varken bana düşmez araştırmakta bu yzdennn
tesadüf Yeni Üye Üye 13 Mart 2013 #38.283 sahile uzan' Alıntı: göz seyirmesi gibi byle canım o haftalarda hissedenlerde var ama ben pek hissedememiştim benim 24 25 haftayı bulmuştu içimde kelebekleşmesi 🙂 Genişletmek için tıkla ... özellikle yemeklerden sonra olduğu için mide yada bağırsak hareketi olabilir diye düşünüyorum canım ama ynı seyirme gibi bir hareket oluyo
sahile uzan' Alıntı: göz seyirmesi gibi byle canım o haftalarda hissedenlerde var ama ben pek hissedememiştim benim 24 25 haftayı bulmuştu içimde kelebekleşmesi 🙂 Genişletmek için tıkla ... özellikle yemeklerden sonra olduğu için mide yada bağırsak hareketi olabilir diye düşünüyorum canım ama ynı seyirme gibi bir hareket oluyo
tesadüf Yeni Üye Üye 13 Mart 2013 #38.284 sahile uzan' Alıntı: huu nikoooo patatesleri yedin ya totonu yaydı hala uyanamadı - - - Updated - - - esen lohusa şerbeti tarifi öğrenirmiisinnnnn hahaahaha - - - Updated - - - sen varken bana düşmez araştırmakta bu yzdennn Genişletmek için tıkla ... lohusa bardaklarının fotosunu çek sahil kopya çekicem🙂
sahile uzan' Alıntı: huu nikoooo patatesleri yedin ya totonu yaydı hala uyanamadı - - - Updated - - - esen lohusa şerbeti tarifi öğrenirmiisinnnnn hahaahaha - - - Updated - - - sen varken bana düşmez araştırmakta bu yzdennn Genişletmek için tıkla ... lohusa bardaklarının fotosunu çek sahil kopya çekicem🙂
esennruzgar Yeni Üye Üye 13 Mart 2013 #38.286 sahil aktarlarda karışımlardan vardır şeker bir sorsana
nickimi kim yedi Hamiş Melek 13 Mart 2013 #38.287 huu huuu bız geldık saglık ocagına gıdıp kayıt yaptırdık tansıyonumu fılan olctuler dusuk cıktı bıraz bırsey yıyemıyorum ondan galıba
huu huuu bız geldık saglık ocagına gıdıp kayıt yaptırdık tansıyonumu fılan olctuler dusuk cıktı bıraz bırsey yıyemıyorum ondan galıba
sahile uzan Daimi Üye Üye 13 Mart 2013 #38.288 nikoooo çorba felan al canım illaki yemek yemek zorunda değilsin çorba salata ye gerekirse - - - Updated - - - esennruzgar' Alıntı: sahil aktarlarda karışımlardan vardır şeker bir sorsana Genişletmek için tıkla ... aslında capy marka ramzan şerbeti diye satılıyor ama tek tek nasıl uğraşacağım kızçeye yaptırrım tarife göre
nikoooo çorba felan al canım illaki yemek yemek zorunda değilsin çorba salata ye gerekirse - - - Updated - - - esennruzgar' Alıntı: sahil aktarlarda karışımlardan vardır şeker bir sorsana Genişletmek için tıkla ... aslında capy marka ramzan şerbeti diye satılıyor ama tek tek nasıl uğraşacağım kızçeye yaptırrım tarife göre
nickimi kim yedi Hamiş Melek 13 Mart 2013 #38.289 6+4 olduk bugun ıstahsızlık dısında bı belırtı yok sahılcannnnn ne zmana dyacam kalp atıslarını offf
nickimi kim yedi Hamiş Melek 13 Mart 2013 #38.290 sahile uzan' Alıntı: aslında capy marka ramzan şerbeti diye satılıyor ama tek tek nasıl uğraşacağım kızçeye yaptırrım tarife göre Genişletmek için tıkla ... kuzu satılıyormus lohusa sekerı dıye karanfıl tarcın seker kaynatır kaynanan kazan kazan cıkarır kız o nerenin eski topragi o
sahile uzan' Alıntı: aslında capy marka ramzan şerbeti diye satılıyor ama tek tek nasıl uğraşacağım kızçeye yaptırrım tarife göre Genişletmek için tıkla ... kuzu satılıyormus lohusa sekerı dıye karanfıl tarcın seker kaynatır kaynanan kazan kazan cıkarır kız o nerenin eski topragi o