Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr hatunlar yastık savaşı Nasılsınız cici annecikler 🙂
Hamilelikleriniz nasıl geçiyor.

Zuzu sende hamişmişsin hayırlı olsun canım.
Kafa seninde albümü gördüm ne güzel bi göbüş olmuş o öyle. Nekadar zayıfsın kız.
Sahil seninde karyolayı gördüm çok güzel olmuş. Güle güle kullan kuzum.
Erzurumlumuz hemen ikinciye hamiş kalmış. Hayırlısı olsun canım🙂 aynı anda büyücekler.
Armağanda yine aynı şekilde 🙂
Tes, kelebek, sizin hamişlik nasıl gidiyo iyimisiniz.
zey..no. ay..se. sizler nasılsınız 🙂

su içiyosan ne gusel her saatt 1 bardak su ıcmelılıyızama bn ıcemıyorum malesef belkı yaza dogru havalar ısınıca bol bol ıcerım

mıdem zaten ulser ve reflu var ya ara ara yokluyor soda tuketıyorum arada evt faydası cok sevmesemde ıcıyorum bnde off sahıl esas hamılelııgın ıkıncı yarısından anlıyorsun

Kelebek tes kafa sizin boylarda uzun 🙂 ben aynı çocuk gibi hehe göbek önden kalça arkadan yüzüm aynı 🙂

ne uzunu bn aılede en kısa kısıyım🙁 tes uzun evt boylu o remslerden gordugum kadryla senn dun resmını gordum facete ama bı tane vardı sankı tam bakamadım sıyah bı elbıse gıymıssın gobısın cok degıl bnm bı arkd.var kızlarr kız resmen yazık kıyammm 22 kılo aldım hala almaya devm edıyor dıyorum az ye ona yemekhanede🙂benmde artk gobek bellı herkes farkedıyor bılmeyenler soruyor hamılemısın dıye artk kolay olmayan bır 4 ay kaldı bnm içn

gunaydınnnn sıskooo kuzuslarrrrrrr

yakında sende armaıza katılacaksınnnnnnnnnnnn

- - - Updated - - -

sıpııııı iyiyiz şükürr özledık sneı nereledersen yahu

Kelebek tes kafa sizin boylarda uzun 🙂 ben aynı çocuk gibi hehe göbek önden kalça arkadan yüzüm aynı 🙂

aslında kız çirkinleştiri diyorlar ama sen değişmedin demekki sahil 🙂

gunaydınnnn sıskooo kuzuslarrrrrrr

günaydın şişko adayı kuzuşşş

şıpıııı hoşgeldinnnn özlettin kendini heppp nasılsın bakalım ne var ne yok 🙂

sağol canım güzel düşüncen için 🙂

bünyemde kaynaklı canıımm her zaman öyleydim hamilelik vücudumu değiştirmedi sadece göbeğim azcık çıktı 🙂

tabi son aylarda nasıl olucaz kim bilir