cumalıkızıga da carsı mı oluyor orda neler var babamn işlerıne bellı olmazkı sahıll adam hazrlan der 2 saat sonra gelr ama erken cıkarız demstı ınsallh sozunde durur yoksa cok fena surat asarım
olsun bunlarda annemden mınık bebişlere hatıra olsun offf cuma güünü gelse bi süper olacak işlermizde dünden bu yana yogun gecmek bılmıyor resmen
eşimde naspse cuma sabah marmarıse gıdıyor 3 gün görüşemicez bnde sizle gün boyu bol bol gezer kafa dagıtırım bursann nesi meşhur yiyecek olarak
tes kelebek bir kere daha geliyordu ya bilmem ne parkında buluşacaktık
bu kız yine şaşırmasın nere gelceğini biliyor demi tam birde kelebeği bekliyormusuz kelebek ay kızlar yine unutkanlığım tuttu ben sizi şurayla karıştırdım valla atlar taksiye basar giderimmmmmmmmmmm saçını yolmaya
bugün tartıldım aç karına çamaşırlarla 72 kg geldim
61 ile kalmıştım 72 11 kg almışım 35 haftaya giriyorum
ama son zamanlar çok çabuk açıkırsın demişlerdi gerçektende öyle sürekli yemek istiyor insanın canı midem kıyılıyor
tes kelebek bir kere daha geliyordu ya bilmem ne parkında buluşacaktık
bu kız yine şaşırmasın nere gelceğini biliyor demi tam birde kelebeği bekliyormusuz kelebek ay kızlar yine unutkanlığım tuttu ben sizi şurayla karıştırdım valla atlar taksiye basar giderimmmmmmmmmmm saçını yolmaya
🙂 bende soracaktım kelebeğe ama kendi neresi meşhur deyince anladım ki bu sefer akıllanmış🙂 Sahilcim kilon gayet istikrarlı canım banada sonra çok iştahın açılacak diyorlar bakalım görücez. Muz bebeğe çok kilo aldırıyormuş ama kabızlıkta yapıyor ya