kuzu pitirrcik iyi dotunu devirmis uyuyor 🙂 daha ev yerlestirmesine gidecem o halde artik benden is cikmaz 🙂 pitircikk diyorki sahilcan teyzemi bi yakalarsam ustune iseyecemm diyorrrr
aynenn kuzuu duz gideceksinn oyo yikamaciya yakin (kizi sanayi bolgesine soktum
size demeyi unutmustum kafacanin ayakkabilari gorunce aklima geldi ocakta dogum gunumdu kocis 1 cift pitircik ayakkbisi almis babasindan ilk hediye dedi cok duygulanmistik hep onlari seviyordum 🙁 allahim ne buyuksunki hemen mujdeyi verdi bana
size demeyi unutmustum kafacanin ayakkabilari gorunce aklima geldi ocakta dogum gunumdu kocis 1 cift pitircik ayakkbisi almis babasindan ilk hediye dedi cok duygulanmistik hep onlari seviyordum 🙁 allahim ne buyuksunki hemen mujdeyi verdi bana
sabırrrr kuzucan sabır valla umutluydummmm çok senden ben doğmadan haber gelcek dedimmm ki geldiiii
çok güzel duygu allah tamamına erdirerek kucsğına almak nasip olsun ona ciciler gönderriiz cinsiyet belli olsunda nede olsa şimdilik son beşiğimiz sensinnn 🙂
tam benlik iş sahılll vla bnde gezmeyı cok severm düz ayakkabı gıyıroum zaten sadece son gunlerde kan hapları bana carpıntı yapıyor nedense doktora sorcam
kafa gobegı azıcık beee bnm daha cokk artk 1 haftadr herkes farkedıyor esım dedıyor 1 haftadr degstı dıyor buyuyos artık