Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ayseler mini mini oluyor hep kibar 🙂

kuzu pitirrcik iyi dotunu devirmis uyuyor 🙂 daha ev yerlestirmesine gidecem o halde artik benden is cikmaz 🙂 pitircikk diyorki sahilcan teyzemi bi yakalarsam ustune iseyecemm diyorrrr

aynenn kuzuu duz gideceksinn oyo yikamaciya yakin (kizi sanayi bolgesine soktum
)

benim zaten sadece bi göbeğim çıktı sahil 🙂

teşekkür ediyorum güzel düşüncen için 🙂

bebeklerimiz kıyafetlerini sağlıcakla giyerler inşallah insan çok heves ediyor elırken filan

kelebeğin sayesinde tesle de görüşeceğim amanımmmmmmmmmmmmmm şoklardayımmmmmmmmmmmmm bu durum için tessss 🙂 kavuşuyoruzzzz kız

nikooo işesinnnnn onun işediğinden ne olurr yeterki sen kaçırma
haa
haha

size demeyi unutmustum kafacanin ayakkabilari gorunce aklima geldi ocakta dogum gunumdu kocis 1 cift pitircik ayakkbisi almis babasindan ilk hediye dedi cok duygulanmistik hep onlari seviyordum 🙁 allahim ne buyuksunki hemen mujdeyi verdi bana

sabırrrr kuzucan sabır valla umutluydummmm çok senden ben doğmadan haber gelcek dedimmm ki geldiiii
çok güzel duygu allah tamamına erdirerek kucsğına almak nasip olsun ona ciciler gönderriiz cinsiyet belli olsunda nede olsa şimdilik son beşiğimiz sensinnn 🙂

e heralde senin daha çok olacak kelebek 🙂 1 ay öndesin sen benden 🙂 ben daha yeni 20 haftalık olcam..

bunca ömrüm boyunca hiç göbeğim olmadı benim hep dümdüzdüm o yüzden bana büyük geliyor 🙂

bir tek karnım var zaten..

kelebek nikoaya ben kız dedim sen erkek bakalım kısmettttttttttttttttttttt 🙂 sağlıklı olsunda benim tahminlerrr çıkıyorrr

bnmkıler pek tutmuyorrrr

hehhheee sizin kavusmanıza vesıle olacagm ınsallhhh🙂