Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bu arada pinenin slm var ayşecanla uğraşıyor iyimiş

nikoooo çok sevindiğimi söyle dedi gözun aydın olsun diyor sağ salim al kucağına diyor

sagolsunnnnn sahılcannnnnnnn tesekkurlerrr 🙂 bebisin adini ayse mi koymus duru diye bliyordum

- - - Updated - - -

hastaneye kac kisi gelecek yahu hemsirelere doktorlara gitmesin sekerler goren gelse
zaten bebis icin parada carpiyormus hemsireler ne varsa soymasinlar

kuzu anlatilmaz bir duygu hala soktan cikabilmis degilim 1 hafta boyunca oksuruk ates usume yatiyordum regl gecikmisti ama hastaliktan dedim hatta 2-3 vermidon icmistim agrilarim coktu doktorada anlattim birsey olmamistir dedi bilerekde doktora gitmemistim ilac almayayim diye supriz oldu kuzum valla harika ve heyacanli bir bekleyis oluyor insanda🙂 evet canim ne guzel herseyimizi biliyoruz 🙂

ayşeye karar vermişler kuranda geçsin anlamı güzel olsun diyee

nikoooo arkıdışımmmmmmmmmmmmmm pıtırın nasıl anne oluyorsunnnnnnnnnnnnnnnn
kardeşinin düğününde hafif karnı çıkmış bir güzel hamişşşşşş

kelebek ebeler zaten ablamın ark olmadı bir paket çikolta alırız hastane personeli gelir ablamın ark mutlaka

- - - Updated - - -

sahilcannnnn ben bile biliyorum metrodan inince sola doneceksin ordan direk sag vurdurup 5 km duz yuruyeceksin yolun takip et seni goturur

allah senin tarif ettiğin yer oto yıkamacı dermişimmmmmmmmmmmmmmmmm
hahah

ne güsel nicko ne mutlu sizee büyüdükçe daha ıyı anlıcaksın bızle her donemini paylaş biz sana öneride bulunuruz sahıl burda bizimde bilir kişimiz oldu 🙂🙂 ehh bizde epey ögrendık🙂ınan nikoo bnde cok sevndım bazı sabahları namaza kalkmak nasp oluyor o zaman hep dua edıyorum Rabbm isteyen herkese versın ınsallh kafa ve senn ıcınde soylemştm şükürler olsun sıra bnm iki tane arkd.dua edıom bakalm inşallh onlarında olur.

bizim burdada lokum yada cıkolata dagıtılıyorr ebelere doktora paket yapılıyor

tes in cıkolata ları guselmışş begndm de yazın lokum daha ııyı olur gıbı

kafa senin göbeğinin olmdığını biliyorum çıkmış biraz karnın benim hamile kalmadan ki halimden de az güzel bir gebe olacağın demektir buda 🙂

bebişinin kıyafetleride çok hoş erkeğe çeşit çok bebe eşyalarında kızlar kırmızı pembeee
erkek birç ok renk sahibi oluyor iyi günlerde kullan

kelebek ben seni o züccaciyeye götüreceğimmmmmm toptancı el emeği bile yapabilirsin en azından fikkir edincennnnnnn 🙂

- - - Updated - - -

geldiğinde kısmetse rahat ayakkabı ince g
bana takıldınmı senin pertin çıkana kadar gezdirrim heheheheheeh

tam benlik iş sahılll vla bnde gezmeyı cok severm düz ayakkabı gıyıroum zaten sadece son gunlerde kan hapları bana carpıntı yapıyor nedense doktora sorcam

kafa gobegı azıcık beee bnm daha cokk artk 1 haftadr herkes farkedıyor esım dedıyor 1 haftadr degstı dıyor buyuyos artık