maşallh sizeee nazar degmesn nickicm dahada büyüceksınız senn erkek olacak bır anda ıcıme dogdu ama bnm hıslerm her zaman tutmuyor ınsallh saglıkla olsun yavrucaklarr nasıl bı duygu nıkoo keske sızde olsanız hepberaber buluşup dedıkodu yapsak nısanlandk evlendık sımdıde hamıleyızzz🙂
kuzu anlatilmaz bir duygu hala soktan cikabilmis degilim 1 hafta boyunca oksuruk ates usume yatiyordum regl gecikmisti ama hastaliktan dedim hatta 2-3 vermidon icmistim agrilarim coktu doktorada anlattim birsey olmamistir dedi bilerekde doktora gitmemistim ilac almayayim diye supriz oldu kuzum valla harika ve heyacanli bir bekleyis oluyor insanda🙂 evet canim ne guzel herseyimizi biliyoruz 🙂
kuzu anlatilmaz bir duygu hala soktan cikabilmis degilim 1 hafta boyunca oksuruk ates usume yatiyordum regl gecikmisti ama hastaliktan dedim hatta 2-3 vermidon icmistim agrilarim coktu doktorada anlattim birsey olmamistir dedi bilerekde doktora gitmemistim ilac almayayim diye supriz oldu kuzum valla harika ve heyacanli bir bekleyis oluyor insanda🙂 evet canim ne guzel herseyimizi biliyoruz 🙂
ne güsel nicko ne mutlu sizee büyüdükçe daha ıyı anlıcaksın bızle her donemini paylaş biz sana öneride bulunuruz sahıl burda bizimde bilir kişimiz oldu 🙂🙂 ehh bizde epey ögrendık🙂ınan nikoo bnde cok sevndım bazı sabahları namaza kalkmak nasp oluyor o zaman hep dua edıyorum Rabbm isteyen herkese versın ınsallh kafa ve senn ıcınde soylemştm şükürler olsun sıra bnm iki tane arkd.dua edıom bakalm inşallh onlarında olur.
tam benlik iş sahılll vla bnde gezmeyı cok severm düz ayakkabı gıyıroum zaten sadece son gunlerde kan hapları bana carpıntı yapıyor nedense doktora sorcam
kafa gobegı azıcık beee bnm daha cokk artk 1 haftadr herkes farkedıyor esım dedıyor 1 haftadr degstı dıyor buyuyos artık