Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Inş. Tes ben zaten o gün işte değilim hastanede randevum var çıkmışken o çıkış olur gelriiz sanada ben bulamam senin çalıştığın yeri karışık geliyor da taksiye bineriz iki gebe yollarda aval aval bakınmayalım

şekerlerini merak ettim sahilcim ama kısmetse hastaneye gelmek istiyoruz eşimle o zaman kaparım zaten bir şekerini. Bende hastanede dağıtmak için şu tarz çikolata düşünüyorum ama sıcağın göbeğine geliyor doğum çikolatalar erir mi

Benim eşimde bilmez zaten öyle yerleri🙂 Helal olsun a a her işini beceriyorsun annem olmasa ben yanmıştım valla ne nerde hiç bilmem ben😕

Aslında çok kolay bir yerde canım tam cadde üstü. Metrodan inince bende almaya gelebilirim sizi. Gelemezseniz haber verinde aç kalmayayım valla beklerim sizi akşama kadar gelecekler diye🙂

bende badem şekri koycam çikolata evet eriyebilir alan olur almayan olur valla beklicem tabi kız gelcen 25 tane yaptırıyorum zaten kim gelcek hastaneye ki 🙂 doğurdum diyede ilan olmaz bir kaç yakınlara o kadar

lahusa bardağı alıcam onunda süslücem ay neelr çıkmış ya ablam diyor yeterrr kızım kınan oldun nişan oldu ebem gitti dediklerini yapacağızzz diye kızan oluyor onada verdim eline ablama al bunları yap getir hehehe valla iyiki var olmasa ne yaparım bilmiyorum

tesss eve geçmiş olsun gelenler olur ya konu komşu yakın akrabalar onlara şerbet vericem öyle istiyorum kadeh gibi bardak altını süslemişler kurdale nazar boncuk çok güzel aynısını alıp yapcammmmmm

sahill maşallah baya eksik tamamlamışsın..chicco her konuda kaliteli bi marka zaten emzikti biberondu filan ondan aldıgın iyi olmuş..

bende liste yapıyorum kendime emzikle biberonları ya chicco yada phlips avent aıcam Allah nasip kısmet ederse bakalım artık...

tesss o çikolataları öyle nerde satın alabiliyoruz canım dükkanları şubeleri filan varmıymış.

gunaydin bebisler ne var ne yok ohh kelebek bulusacak miisniz havalarda guzel gidiyor birim yerimizede gezin bebisleri tanistirin🙂
kizler bugun 6+2 gunluk olduk hic belirti yok bende kayboldu belirtiler sanki 🙁

maşallh sizeee nazar degmesn nickicm dahada büyüceksınız senn erkek olacak bır anda ıcıme dogdu ama bnm hıslerm her zaman tutmuyor ınsallh saglıkla olsun yavrucaklarr nasıl bı duygu nıkoo keske sızde olsanız hepberaber buluşup dedıkodu yapsak nısanlandk evlendık sımdıde hamıleyızzz🙂

tvetttt hayrlı olsun kuzummm cok sevndmm anam senıde verıos desene gelısmelerden haberdar ettt

gunaydin bebisler ne var ne yok ohh kelebek bulusacak miisniz havalarda guzel gidiyor birim yerimizede gezin bebisleri tanistirin🙂
kizler bugun 6+2 gunluk olduk hic belirti yok bende kayboldu belirtiler sanki 🙁

ya hangi metrodan inice sana yakın oluyor

birde muhtemelen kelebekte bir kaç bişey alır çıkmışken onu bebecilere sokayımda zürtlemek nasılmış görsün

eft eftt bnı bebek magazısınaa götürr sahıll bnı gezmeye götürrrr🙂🙂