Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

gunaydin bebisler ne var ne yok ohh kelebek bulusacak miisniz havalarda guzel gidiyor birim yerimizede gezin bebisleri tanistirin🙂
kizler bugun 6+2 gunluk olduk hic belirti yok bende kayboldu belirtiler sanki 🙁

canım ben tam 6. haftada kusmaya başlamıştım ama kişiye göre değişiyor tabi bu durum. Bende daha pek kilo alamadım mesela. Karnımda hiç belli olmuyo

twetyyy senin adına çok sevindim hakkında hayırlısı olur inşallah ne zaman istemeye geliyorlar 🙂

kardeşinide Allah tamammına erdirsin inşallah 🙂

- - - Updated - - -

yemeğe çıkıyorum kızlarrr 🙂

Ne rahatsızlığı aşk olsun. Ne zaman müsait olursan beklerim ben. Ben sahile tarif ederim o daha iyi bilir buraları diye. Gelirseniz çok sevinirim. Bende heyecan yapmaya başladım🙂

Kızlar artık isteme,nişan bir arada oluyor ilk önce isteme yapılıyor,sonra kahveler ikram ediliyor sonra yüzük ve pasta kesimi üçünde de bu şekilde oldu 🙂)çok teşekkür ederim kızlar
Tesss içinde O harfi olunca ne oluyor bence olmasın 🙂))inat birisi olup çıkar başına

o nun enerjisim ine yüksekmiş ne bilim ben kuzum sürekli bişiler diyo işte bende he he diyorum.

heyoooooooooo

kelebek cumartrsi hastane muayenem var 🙂

ama seni gelmişken bırakmam döncekmisiniz yoksa kalcakmısınız misafir ederim seve seve babanıda senide

cumartesi seninle buluşp tese yemek yemeğe gideriz zaten borcu vardı bana aradan sende çıkarsın 🙂 muhakkak görüşürüz allahtan bişey çıkmazsa canım 🙂

- - - Updated - - -

twet hayırlısı herşeyin inş. güzel ve sorunsuz şekilde sonuçlanır

kafa chıcco tavsiye ettiler
2 penye takım aldım 0-6 ay 10 tl
bir alez yatağı için 25 tl
cibinlik aldım 30 tl
tırnak makası + emzik+ biberon + emzik koryucu + su kabı =100 tl
toptancıdan hastanede verilmek üzere aynı zamand buzdfolabına yapışacak şeekrleme koymak için mini çanta gibi ikramlık 40 tl şekerleri hariç
dolap içi beyaz kapiton 1,5 mt aldım 10 tl

zürtledimmm

oo bir günde ne çok şey almışsın. Tek başına mı çıktın nasıl hallediyorsun tek başına ya helal olsun ben olsam hiç bir şeyin yerini bulamam dolanır dururum🙂 Tamam kızlar anlaştık o zaman cumartesi öğlen yemeğe bekliyorum sizi.

Kız tes sen doğmadan çıkartırım seni oh oh ahbap oldum valla ordaki herkes koca göbekli zaten millet kocası ile ben tek valla bir çok şeyi hep hallediyorum ki tek başıma eşim ist daydı bende ver elini çarşıııııııııı şuan için çok bişey kalmadı ee benimde çok vaktim kalmadı sayılır bir pişik kremi bakım yağdır kremdir felan