Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

eşim n aklı bir isim var istedigi lakin bana dün akşamda dedi senn hakkın büyük sen ne istersen onu koyalım dedi.ben rüzgar düşünüyordum vazgectim şimdi ahmet emir eşimn istediği bir isim ahmet ismi PEYGAMBERİMİZİN (S.A.S) isimlernden cok begndm arastrnca sadece emir de olabılr emir ismide islami bir isim miş senn kayınpedern adı ne kafacm

kızımın ismi peygamberimiizin kızının adı

şükürler olsun en populer ısımler arasnda zeynep cok gusel dedıgın gıbı de anlamı buyuk dını gorevımız konusunu yerıne getırms oluyoruz ınsallh ısmı gıbı terbıyelı haylrlı evlatlarımız olur

İsim konusuna hiç girmeseydik yaram depreşiyor🙂 Biz isim konusunu kapattık bir süre nedense kimse isimden bahsetmiyor🙂 Bakalım yaklaşınca illa hortlayacak konu

Sezeryan konusunda bende öyle düşünüyorum canım mümkün olduğu sürece normal doğu isteyeceğim inş. bi aksilik olmaz da normal doğururum. kesikte istemiyorum ben ya şimdi açılmayı beklemeden makaslıyorlarmış unutmazsam tembihliyeyim de beklesinler hemen kesmesinler

ahmet emir güzelmiş canım 🙂

emir ismi çok var bu aralar aras emir mert meşhur 🙂

İsim konusuna hiç girmeseydik yaram depreşiyor🙂 Biz isim konusunu kapattık bir süre nedense kimse isimden bahsetmiyor🙂 Bakalım yaklaşınca illa hortlayacak konu

bizde bahsetmiyoruz hiç isimden tess 🙂 ama doğuma yakın ben hortlatcam

aynen bende normal istiyorum ama çok fazlada kesmesinler istiyorum o yüzden..sancım başlayınca hemen hastaneye koşmayı düşünmüyorum..evde biraz sancı çekip dayanabildiğim kadar evde beklemeyi düşünüyorum o arada baya açılmış olur heralde 🙂

kız bide beklerken evde doğurma🙂

nikicim çok ama çok sevindim. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımmmm.
sağlıklı, kolay bir hamilelik geçirirsin inşallah
hamilelerin duaları kabul olurmuş senden de dua bekliyorum canım..

Darısı huzura esene inş. Başka kalan yok sanırımmmmmmmmmmm

inşallah sahilcim, esen düşünmeye başladı sanırım.
bir de şıpıdıkımız, bide twiti var ileride.
bizde şu ocak ayına gelelim bi Allah büyüktür. bizi de aratmaz inşallah..

herkese iyi hafta sonları kızlar,
eşim çalışıyordu bugün onu yolculadım güya uyucaktım tekrar. aklıma düştünüz dedim bilg açayım kızlara bakayım.
iyi ki de bakmışım nikinin haberini gördüm..

bi kahvaltı edip, annemle alışverişe gidelim. akşama da kaynım gelecek ne yapsam bilemedim. onu düşüneyimmm