eşim n aklı bir isim var istedigi lakin bana dün akşamda dedi senn hakkın büyük sen ne istersen onu koyalım dedi.ben rüzgar düşünüyordum vazgectim şimdi ahmet emir eşimn istediği bir isim ahmet ismi PEYGAMBERİMİZİN (S.A.S) isimlernden cok begndm arastrnca sadece emir de olabılr emir ismide islami bir isim miş senn kayınpedern adı ne kafacm
şükürler olsun en populer ısımler arasnda zeynep cok gusel dedıgın gıbı de anlamı buyuk dını gorevımız konusunu yerıne getırms oluyoruz ınsallh ısmı gıbı terbıyelı haylrlı evlatlarımız olur
İsim konusuna hiç girmeseydik yaram depreşiyor🙂 Biz isim konusunu kapattık bir süre nedense kimse isimden bahsetmiyor🙂 Bakalım yaklaşınca illa hortlayacak konu
Sezeryan konusunda bende öyle düşünüyorum canım mümkün olduğu sürece normal doğu isteyeceğim inş. bi aksilik olmaz da normal doğururum. kesikte istemiyorum ben ya şimdi açılmayı beklemeden makaslıyorlarmış unutmazsam tembihliyeyim de beklesinler hemen kesmesinler
eşim n aklı bir isim var istedigi lakin bana dün akşamda dedi senn hakkın büyük sen ne istersen onu koyalım dedi.ben rüzgar düşünüyordum vazgectim şimdi ahmet emir eşimn istediği bir isim ahmet ismi PEYGAMBERİMİZİN (S.A.S) isimlernden cok begndm arastrnca sadece emir de olabılr emir ismide islami bir isim miş senn kayınpedern adı ne kafacm
şükürler olsun en populer ısımler arasnda zeynep cok gusel dedıgın gıbı de anlamı buyuk dını gorevımız konusunu yerıne getırms oluyoruz ınsallh ısmı gıbı terbıyelı haylrlı evlatlarımız olur
İsim konusuna hiç girmeseydik yaram depreşiyor🙂 Biz isim konusunu kapattık bir süre nedense kimse isimden bahsetmiyor🙂 Bakalım yaklaşınca illa hortlayacak konu
Sezeryan konusunda bende öyle düşünüyorum canım mümkün olduğu sürece normal doğu isteyeceğim inş. bi aksilik olmaz da normal doğururum. kesikte istemiyorum ben ya şimdi açılmayı beklemeden makaslıyorlarmış unutmazsam tembihliyeyim de beklesinler hemen kesmesinler
aynen bende normal istiyorum ama çok fazlada kesmesinler istiyorum o yüzden..sancım başlayınca hemen hastaneye koşmayı düşünmüyorum..evde biraz sancı çekip dayanabildiğim kadar evde beklemeyi düşünüyorum o arada baya açılmış olur heralde 🙂
emir ismi çok var bu aralar aras emir mert meşhur 🙂
bizde bahsetmiyoruz hiç isimden tess 🙂 ama doğuma yakın ben hortlatcam
aynen bende normal istiyorum ama çok fazlada kesmesinler istiyorum o yüzden..sancım başlayınca hemen hastaneye koşmayı düşünmüyorum..evde biraz sancı çekip dayanabildiğim kadar evde beklemeyi düşünüyorum o arada baya açılmış olur heralde 🙂
sevgili arkadaslarim,dugundaslarim 🙂 bu satirlari yazarken artik iki kisi oldugumuzu ogrendik🙂 ve isteeeeeee burdayizzz
sabah guzel bi haberle basladim test kipkirmizi pozitifti.hemen hastaneye gidip kan testi yaptirdik, degerim 5 haftaligi gosteriyor artik bende de bir misafir var cok ozel bir misafir teyzeleri 🙂) en kucuk yigeniniz oluyor kendileri🙂 simarik olacak o yuzden en yaramazi olacak🙂 yaanimda olan moral veren herkese ayri ayri tesekkurler bizde katildik sizlerin kervanaaaaaaa. hosbuldukkkkkkkkk ve biz geldikkkkkkkkkkkkkkk
nikicim çok ama çok sevindim. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımmmm.
sağlıklı, kolay bir hamilelik geçirirsin inşallah
hamilelerin duaları kabul olurmuş senden de dua bekliyorum canım..
inşallah sahilcim, esen düşünmeye başladı sanırım.
bir de şıpıdıkımız, bide twiti var ileride.
bizde şu ocak ayına gelelim bi Allah büyüktür. bizi de aratmaz inşallah..
herkese iyi hafta sonları kızlar,
eşim çalışıyordu bugün onu yolculadım güya uyucaktım tekrar. aklıma düştünüz dedim bilg açayım kızlara bakayım.
iyi ki de bakmışım nikinin haberini gördüm..
bi kahvaltı edip, annemle alışverişe gidelim. akşama da kaynım gelecek ne yapsam bilemedim. onu düşüneyimmm