nickimi kim yedi Hamiş Melek 8 Mart 2013 #37.991 Kafa' Alıntı: Niki canım benim bulantım çoktu her kokudan tiksiniyordum çok fenaydı ama sadece 3-4 kere filan kustum..inşallah sende rahat geçirirsin bu dönemi.. ilk 3 ay bitince zaten insan bi ferahlıyo rahata kavuşuyor 🙂 Genişletmek için tıkla ... sanki icime dogmus gibi annemide yanimda getirmistim ugurlu geldi annecigim 🙂 artik gondermemmm
Kafa' Alıntı: Niki canım benim bulantım çoktu her kokudan tiksiniyordum çok fenaydı ama sadece 3-4 kere filan kustum..inşallah sende rahat geçirirsin bu dönemi.. ilk 3 ay bitince zaten insan bi ferahlıyo rahata kavuşuyor 🙂 Genişletmek için tıkla ... sanki icime dogmus gibi annemide yanimda getirmistim ugurlu geldi annecigim 🙂 artik gondermemmm
Kafa Hamiş Melek 8 Mart 2013 #37.992 nickimi kim yedi' Alıntı: sanki icime dogmus gibi annemide yanimda getirmistim ugurlu geldi annecigim 🙂 artik gondermemmm Genişletmek için tıkla ... gönderme kuzummm zaten dogumda filanda ihtiyac olacak 🙂 eeee hangi ay geliyor bebiş şimdi niki 🙂
nickimi kim yedi' Alıntı: sanki icime dogmus gibi annemide yanimda getirmistim ugurlu geldi annecigim 🙂 artik gondermemmm Genişletmek için tıkla ... gönderme kuzummm zaten dogumda filanda ihtiyac olacak 🙂 eeee hangi ay geliyor bebiş şimdi niki 🙂
nickimi kim yedi Hamiş Melek 8 Mart 2013 #37.993 Kafa' Alıntı: gönderme kuzummm zaten dogumda filanda ihtiyac olacak 🙂 eeee hangi ay geliyor bebiş şimdi niki 🙂 Genişletmek için tıkla ... ekim sonu kasim basi gibi herhalde oyle olmuyor mu kuzu sen tecrubelisin hesapla bakayim
Kafa' Alıntı: gönderme kuzummm zaten dogumda filanda ihtiyac olacak 🙂 eeee hangi ay geliyor bebiş şimdi niki 🙂 Genişletmek için tıkla ... ekim sonu kasim basi gibi herhalde oyle olmuyor mu kuzu sen tecrubelisin hesapla bakayim
Kafa Hamiş Melek 8 Mart 2013 #37.994 nickimi kim yedi' Alıntı: ekim sonu kasim basi gibi herhalde oyle olmuyor mu kuzu sen tecrubelisin hesapla bakayim Genişletmek için tıkla ... son adet tarihini ve döngünü alayım canım 🙂 hemen hesap yapıyım 🙂 ayyy ekim sonu olursa süper olur kuzuuuu benim kocacım ekim sonu doğumlu çok severim 🙂
nickimi kim yedi' Alıntı: ekim sonu kasim basi gibi herhalde oyle olmuyor mu kuzu sen tecrubelisin hesapla bakayim Genişletmek için tıkla ... son adet tarihini ve döngünü alayım canım 🙂 hemen hesap yapıyım 🙂 ayyy ekim sonu olursa süper olur kuzuuuu benim kocacım ekim sonu doğumlu çok severim 🙂
nickimi kim yedi Hamiş Melek 8 Mart 2013 #37.995 Kafa' Alıntı: son adet tarihini ve döngünü alayım canım 🙂 hemen hesap yapıyım 🙂 ayyy ekim sonu olursa süper olur kuzuuuu benim kocacım ekim sonu doğumlu çok severim 🙂 Genişletmek için tıkla ... 26 ocak son regl kuzu dongu derken 5+6 yiz suan
Kafa' Alıntı: son adet tarihini ve döngünü alayım canım 🙂 hemen hesap yapıyım 🙂 ayyy ekim sonu olursa süper olur kuzuuuu benim kocacım ekim sonu doğumlu çok severim 🙂 Genişletmek için tıkla ... 26 ocak son regl kuzu dongu derken 5+6 yiz suan
Kafa Hamiş Melek 8 Mart 2013 #37.996 nickimi kim yedi' Alıntı: 26 ocak son regl kuzu dongu derken 5+6 yiz suan Genişletmek için tıkla ... 2 kasım çıkıyor nikiii 🙂 kız olursa ekim sonu gibi gelir büyük ihtimalle 🙂
nickimi kim yedi' Alıntı: 26 ocak son regl kuzu dongu derken 5+6 yiz suan Genişletmek için tıkla ... 2 kasım çıkıyor nikiii 🙂 kız olursa ekim sonu gibi gelir büyük ihtimalle 🙂
nickimi kim yedi Hamiş Melek 8 Mart 2013 #37.997 Kafa' Alıntı: 2 kasım çıkıyor nikiii 🙂 kız olursa ekim sonu gibi gelir büyük ihtimalle 🙂 Genişletmek için tıkla ... erkekte kasim 2 mi cin takvimi erkek diyor bakalim hayirlisi
Kafa' Alıntı: 2 kasım çıkıyor nikiii 🙂 kız olursa ekim sonu gibi gelir büyük ihtimalle 🙂 Genişletmek için tıkla ... erkekte kasim 2 mi cin takvimi erkek diyor bakalim hayirlisi
Kafa Hamiş Melek 8 Mart 2013 #37.998 nickimi kim yedi' Alıntı: erkekte kasim 2 mi cin takvimi erkek diyor bakalim hayirlisi Genişletmek için tıkla ... erkekler genelde aylarını dolduruyorlar kuzuu ama kızlar aceleci davranıyor 🙂 geçen bende baktım çin takvimi benimde tutmuş zaten bana kız diyen hiç çıkmadıki hayırlısı olsun canım benim çok sevinçliyim gerçektende 🙂 kuzuu ben şimdi öğle tatiline çıkıyorum haberin olsun bugün ayrılma bi yere muhabbet ederiz bol bol 🙂
nickimi kim yedi' Alıntı: erkekte kasim 2 mi cin takvimi erkek diyor bakalim hayirlisi Genişletmek için tıkla ... erkekler genelde aylarını dolduruyorlar kuzuu ama kızlar aceleci davranıyor 🙂 geçen bende baktım çin takvimi benimde tutmuş zaten bana kız diyen hiç çıkmadıki hayırlısı olsun canım benim çok sevinçliyim gerçektende 🙂 kuzuu ben şimdi öğle tatiline çıkıyorum haberin olsun bugün ayrılma bi yere muhabbet ederiz bol bol 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 8 Mart 2013 #37.999 Kafa' Alıntı: Niki canım benim bulantım çoktu her kokudan tiksiniyordum çok fenaydı ama sadece 3-4 kere filan kustum..inşallah sende rahat geçirirsin bu dönemi.. ilk 3 ay bitince zaten insan bi ferahlıyo rahata kavuşuyor 🙂 Genişletmek için tıkla ... 3-4 kere mi ben her sabah istinasız kusuyordum
Kafa' Alıntı: Niki canım benim bulantım çoktu her kokudan tiksiniyordum çok fenaydı ama sadece 3-4 kere filan kustum..inşallah sende rahat geçirirsin bu dönemi.. ilk 3 ay bitince zaten insan bi ferahlıyo rahata kavuşuyor 🙂 Genişletmek için tıkla ... 3-4 kere mi ben her sabah istinasız kusuyordum
tesadüf Yeni Üye Üye 8 Mart 2013 #38.000 nickimi kim yedi' Alıntı: erkekte kasim 2 mi cin takvimi erkek diyor bakalim hayirlisi Genişletmek için tıkla ... Bana da erkek diyordu ona kanma sen🙂 Yüzüğünü saçınla bağla. Sağ avucunun üzerinde tut hareketine bak bende bi o doğru bildi birde rus takvimi🙂
nickimi kim yedi' Alıntı: erkekte kasim 2 mi cin takvimi erkek diyor bakalim hayirlisi Genişletmek için tıkla ... Bana da erkek diyordu ona kanma sen🙂 Yüzüğünü saçınla bağla. Sağ avucunun üzerinde tut hareketine bak bende bi o doğru bildi birde rus takvimi🙂