valla ben ikramları iyi tutmaya çalışıcam ama kaynanam dün kalabalık olur çok dedi gözümü korkuttu ama zaten bebek için bütçe ayırmıştık ondan kullanıcam farklı şeyler istiyorum pembe değilde krem beyaz herkesin kullanabileceği bej gibi yaşlınında gencinde kullanabileceği renkler isityorum
bana biri beyaz vermişti ablamada yavruağzı
yaz<ın badilerin üstüne hoş oluyor artık havlu miladi oldu ben alayımda sende gelcen ya görürsün hem fikir değişmezsem sanada ordan bakarız olmadı toptancılarını biliyorum 🙂
tes tamam valla sıkı pazarlık yaparız seni içinde 🙂
insanlar bir köşeye atmasın ben öyle süs püsü çok cabuk sıkılıp atıyorum ya dolabın üstünden flan bazen lavanta kokusu kutularda atıyorum zamanla pöffffffffffffffffff
sevgili arkadaslarim,dugundaslarim 🙂 bu satirlari yazarken artik iki kisi oldugumuzu ogrendik🙂 ve isteeeeeee burdayizzz
sabah guzel bi haberle basladim test kipkirmizi pozitifti.hemen hastaneye gidip kan testi yaptirdik, degerim 5 haftaligi gosteriyor artik bende de bir misafir var cok ozel bir misafir teyzeleri 🙂) en kucuk yigeniniz oluyor kendileri🙂 simarik olacak o yuzden en yaramazi olacak🙂 yaanimda olan moral veren herkese ayri ayri tesekkurler bizde katildik sizlerin kervanaaaaaaa. hosbuldukkkkkkkkk ve biz geldikkkkkkkkkkkkkkk