Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ay ilk defa görüyorum biliyormusun tess 🙂 her yerin adeti değişik işte demekki ama güzel bi fikirmiş ben begendim yani..

ama ben burda alıp herkese havlu versem herkes bi şaşırır he

şaşırsınlar daha iyi ya orjinal bişi yapmış olursun🙂

- - - Updated - - -

kız hemşom gelip beni havlu konusunda desteklesene🙂 Şimdi gelip ben görmedim öle bişi diyomuş🙂

şaşırsınlar daha iyi ya orjinal bişi yapmış olursun🙂

- - - Updated - - -

kız hemşom gelip beni havlu konusunda desteklesene🙂 Şimdi gelip ben görmedim öle bişi diyomuş🙂

ay yok tes ya o kadar kişiye havlu vermeylen ugrasamam şimdi 🙂

ben bebek şekeri dağıtıyım olsun bitsin 🙂 hem buzdolabı süsü gibide oluyor ya hanii hatıra olmuş olur..

ama sizin oranın havlusu meşhur ya ondan öyle oluyo olabilir gibi geldi bana

Karşı komşum hem havlu hem bebek şekeri vermişti. Bende düşünüyorum bakalım birşeyler ikisinide birlikte vermem aa sanmıyorum ne gerek var

valla ben ikramları iyi tutmaya çalışıcam ama kaynanam dün kalabalık olur çok dedi gözümü korkuttu ama zaten bebek için bütçe ayırmıştık ondan kullanıcam farklı şeyler istiyorum pembe değilde krem beyaz herkesin kullanabileceği bej gibi yaşlınında gencinde kullanabileceği renkler isityorum

bana biri beyaz vermişti ablamada yavruağzı
yaz<ın badilerin üstüne hoş oluyor artık havlu miladi oldu ben alayımda sende gelcen ya görürsün hem fikir değişmezsem sanada ordan bakarız olmadı toptancılarını biliyorum 🙂

sahil şalı aldığın yerin kartını almayı unutma tamam mı canım. Benim çarşıda bir yer bildiğim yok valla yüzyıl oldu çarşıya gitmeyeli😕

bacılar burda sadece bebek şekeri dağıtıyorlar valla 🙂

iyikide öyle yapıyorlar havlu şal baya masraf çıkarır ya bi havlu 2.5 dan hesapla 100 kişiye 250 tl yapıyo sadece havlu 😕

tes tamam valla sıkı pazarlık yaparız seni içinde 🙂

insanlar bir köşeye atmasın ben öyle süs püsü çok cabuk sıkılıp atıyorum ya dolabın üstünden flan bazen lavanta kokusu kutularda atıyorum zamanla pöffffffffffffffffff

sevgili arkadaslarim,dugundaslarim 🙂 bu satirlari yazarken artik iki kisi oldugumuzu ogrendik🙂 ve isteeeeeee burdayizzz
sabah guzel bi haberle basladim test kipkirmizi pozitifti.hemen hastaneye gidip kan testi yaptirdik, degerim 5 haftaligi gosteriyor artik bende de bir misafir var cok ozel bir misafir teyzeleri 🙂) en kucuk yigeniniz oluyor kendileri🙂 simarik olacak o yuzden en yaramazi olacak🙂 yaanimda olan moral veren herkese ayri ayri tesekkurler bizde katildik sizlerin kervanaaaaaaa. hosbuldukkkkkkkkk ve biz geldikkkkkkkkkkkkkkk