şahsen eşimde büyük mevlüt istiyor ve yemekli ama bence o kadar abartmaya gerek yok diyorum sanki sünnet 🙂
kurban kesmek bebek için sevapmış araştırmak lazım hatta farklı bir şekilde geçiyor dinde şuan toparlayamayacağım için yazmıyorum kelimeleri netten bir bak derim
sizin yaza denk geliyor cantık ayran tatlı olur pilav tavuk olur
sonra cevizli ekmek gibi cevizli lokum meyve suyu olur ramazana mı denk geliyor oda önemli tabi
kız kelebek bu pıtırcık göbek adı kelebek bende kelebeğim diyorummmmmm hep büyüyünce derim kelebek teyzen bak budaaaaa adı da gerçek teyzenin adı zaten 🙂
şahsen eşimde büyük mevlüt istiyor ve yemekli ama bence o kadar abartmaya gerek yok diyorum sanki sünnet 🙂
kurban kesmek bebek için sevapmış araştırmak lazım hatta farklı bir şekilde geçiyor dinde şuan toparlayamayacağım için yazmıyorum kelimeleri netten bir bak derim
sizin yaza denk geliyor cantık ayran tatlı olur pilav tavuk olur
sonra cevizli ekmek gibi cevizli lokum meyve suyu olur ramazana mı denk geliyor oda önemli tabi
evet canım o kurbanın özel bir adı var zaten geçen kurban bayramında bayram namazı kıldıran hocada söylemiş kesilmesi lazım diye. Mevlütten önce kestirip mevlütte dağıtmak bna çok mantıklı geldi daha çok kişi tatmış olur kurban etinden. Ramazana denk gelmez mevlüt sanırım denk gelicek olsa bile ramazanda yapmam ya bekelrim biraz daha öyle yaparım zaten belli bir zamanı yok mevlüdün ramazanda zor olur. Dediğin gibi de büyük konuşmamak lazım sahilcim Allah nasip ederse olur tabiki
kız kelebek bu pıtırcık göbek adı kelebek bende kelebeğim diyorummmmmm hep büyüyünce derim kelebek teyzen bak budaaaaa adı da gerçek teyzenin adı zaten 🙂
bende mevlütte etli pilav tatlı ayran dağıtmayı düşünüyorum..
ayrıca hediye olarak bebek şekeri dağıtıcam..mevlütten önce hastaneye ve eve gelenlerede bebek çikolatası yaptırmayı düşünüyorum bakalım artık hayırlısı
bende mevlütte etli pilav tatlı ayran dağıtmayı düşünüyorum..
ayrıca hediye olarak bebek şekeri dağıtıcam..mevlütten önce hastaneye ve eve gelenlerede bebek çikolatası yaptırmayı düşünüyorum bakalım artık hayırlısı
Aynı şeyleri düşümüşüz🙂 SAdece mevlütte bebek şekeri yerine havlu dağıtmayı düşünüyorum burda genelde havlu veriliyor. ama daha orjinal bir kediye bulursam kararımı değiştirebilirim🙂
Aynı şeyleri düşümüşüz🙂 SAdece mevlütte bebek şekeri yerine havlu dağıtmayı düşünüyorum burda genelde havlu veriliyor. ama daha orjinal bir kediye bulursam kararımı değiştirebilirim🙂
aa burda çok makbuldür havlu dağıtılması. Küçük el havlularından dağıtılıyor canım genelde işlemeli olur havlular bebeğin adını işletende var süslü keselerde veriliyor genelde. Bunun gibi canım