Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

şahsen eşimde büyük mevlüt istiyor ve yemekli ama bence o kadar abartmaya gerek yok diyorum sanki sünnet 🙂

kurban kesmek bebek için sevapmış araştırmak lazım hatta farklı bir şekilde geçiyor dinde şuan toparlayamayacağım için yazmıyorum kelimeleri netten bir bak derim
sizin yaza denk geliyor cantık ayran tatlı olur pilav tavuk olur
sonra cevizli ekmek gibi cevizli lokum meyve suyu olur ramazana mı denk geliyor oda önemli tabi

hediye kısmıda bilirsiniz severim çeyizde hatıra anahtarlık dağıttım kınada ayna kılıflı 🙂 eee mevlüttete yapacağız bişeylerrr

evet canım o kurbanın özel bir adı var zaten geçen kurban bayramında bayram namazı kıldıran hocada söylemiş kesilmesi lazım diye. Mevlütten önce kestirip mevlütte dağıtmak bna çok mantıklı geldi daha çok kişi tatmış olur kurban etinden. Ramazana denk gelmez mevlüt sanırım denk gelicek olsa bile ramazanda yapmam ya bekelrim biraz daha öyle yaparım zaten belli bir zamanı yok mevlüdün ramazanda zor olur. Dediğin gibi de büyük konuşmamak lazım sahilcim Allah nasip ederse olur tabiki

cok cici kurabıye sepetlerı ypıyorlar bnde netten bakıyorum inşallh yapma fırsatımız olur sahılloo ınsan özenıyor minicik bi sepet hazırlarız

bn boşuna kelebek demıyorum onaa
bizim couklarda kendılerıne bı topik bulur bol bol konusur ancak bnmkının cınsıyet farkını gozetmeyız artık

cidden gusel seyler paylastık yakındada dogum hıkayelerımızı sonra evlatlarımızın buyudugunu yuruduklerını ınsallhhh

gerçekten ya 2011 de ne konuşuyorduk şimdi neler konuşuyoruz. Dostluğumuz daim olsun inş. sizden çok şey öğrendim ben hakkınızı helal edin.

merhaba kızlarrr 🙂

oo pilavlar tatlılar havada uçuşuyor yine 🙂

bende mevlütte etli pilav tatlı ayran dağıtmayı düşünüyorum..

ayrıca hediye olarak bebek şekeri dağıtıcam..mevlütten önce hastaneye ve eve gelenlerede bebek çikolatası yaptırmayı düşünüyorum bakalım artık hayırlısı

Aynı şeyleri düşümüşüz🙂 SAdece mevlütte bebek şekeri yerine havlu dağıtmayı düşünüyorum burda genelde havlu veriliyor. ama daha orjinal bir kediye bulursam kararımı değiştirebilirim🙂

bende hiç havlu duymadım tes 🙂 nasıl oluyor bebek havlusu gibi değişikmi yoksa normal havlumu veriliyor

bende hiç havlu duymadım tes 🙂 nasıl oluyor bebek havlusu gibi değişikmi yoksa normal havlumu veriliyor

aa burda çok makbuldür havlu dağıtılması. Küçük el havlularından dağıtılıyor canım genelde işlemeli olur havlular bebeğin adını işletende var süslü keselerde veriliyor genelde. Bunun gibi canım

ay ilk defa görüyorum biliyormusun tess 🙂 her yerin adeti değişik işte demekki ama güzel bi fikirmiş ben begendim yani..

ama ben burda alıp herkese havlu versem herkes bi şaşırır he