Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

biz bu modele karar verdik canım çift yönlü değil ama

Lite Way Puset

- - - Updated - - -

🙂 bilmem sanki daha çok şey sayıyordun sen listeyimi azalttın ne yaptın😛😛

yok tes karışık kuruşuk sayıyorum ya ondan öyle gelmiştir

ne bulursam alcak bi havam var aslında ama gereksiz olduğunu düşündüklerimi eliyorum kocam sayesinde

kanguruyu filan çıkardım mesela 🙂

bu araba modeline bende baktım canım ama çift yönlü değil heralde baston pusetler o yüzde vazgeçtim..birde bebek arabalarında ağır olmayan modeller daha kullanışlıymış bugün öğleden sonramı bu işe aayırdım baya bi araştırma yaptım

gerçi bu modelde 7 kgmış gayet iyi canım

bizim arabanın bagajı minancık olduğu için mecbur baston alacağız canım evet araba hafif ve güzel küçülüyo. 0 yaşından itibaren kullanılmasıda güzel o yüzden bu modele karar verdik

Benim de iştahım açılsa süper olacak

- - - Updated - - -

mevlütte ne dağıttı acaba ya🙂

dengeli beslen kalsıyum vıtamn demır yemeyi ihmal etme bn suara fazla tatlı tukettm saglıklı degıl yaptıgım kestım neysekı son bı kacgundur gecelerı bacagıma gıren krampla uyanıyorum cok acıyorr sanırım daha dıkkt etmem gerekıyor bugun zor yuruom bacagım kasıyor cunku

mevlutte kimi portakallı serbet dagıtıyor ikram olarak da lokma zeytın peynır

kimide pılav nohut bnm bi arkd.öyle yapmıştı

herkese gunaydın buarada kızlarrr

Başından beri beslenmeye çok dikkat ediyorum canım sütümü fındık, cevizimi etimi, balığımı tavuğum hiç ihmal etmiyorum. Günaydın kızlar, aslında bizde yavrumuza kurban kesip mevlütte kurban eti, pilav ve tatlı ikram etmek istiyoruz ama yaza denk gelicek ya çok mu ağır olur ona karar veremedik😕 hediye olarak neler dağıtılıyor ona da karar veremedim😕

kurban kesmek cok gusel tes maddı duruumn varsa ne mutlu sana cok gusel dusunmussunuz cunku gerekıyor.eft gusel beslenıosun sen bunlar yeterlı merk etme bn bu kadrına dıkkt etmıom hiç vla ne yalan soylım

ay bn onun mını esyalarını yerımm mısler gıbı gıysın annesı her kıyafetyle resm cek bızde buralardan takıp edelım sahılll senn mınık zeynebın ıcın mınık kelebek o teyzesı cok sevıyor onu 🙂

Eşime dedim yavrumuz için kurban keseriz dimi diye keseriz dedi mevlütten önce olursa mevlütte de o etle ikram yapılır çok kişi yemiş olur. Küçük bir kurban olsada yeter zaten 1 ay sonra kurban bayramı gelicek ona zaten keseriz gene büyük ihtimalle. BEn mevburen dikkat ediyorum canım çünkü zaten mide kapasitem çok az hemen doyuyorum o yüzden az da yesem bari faydalı yiyeyim diyorum. İnş. sonuna kadar böyle devam edebilirim.

TES PİNELERDE Tvuklu pilav tatlı ayran vermişler sordum ben ama hediyelik bişey dağıtmamış adetleri yokmuş sanırım

Hım her yerde farklı işte canım burdada hediye verilmeyen mevlüt görmedim ben illa ufak tefekte olsa bişi veriliyor. Sıcakta pilav baymazsa öle yaparız bizde.

inş. canım çekerim tabi ay o günleri görcekmiyiz inş. herşeyin hayırlısı diyorum gerçekten önden konuşmaktan nefret ederim ama illaki konuşuluyor

foto eklerimm kurabiyesi yaptırısam şekerini felan bakalım pat diye ansızın çıkmazsa gününden önce denk getirdiğimi paylaşırım