Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ben kuru fasülyeyi ve nohutu ıslatmadan 20 dk. pişiriyorum canım. Mercimek çorbasını 10 dk da pişiriyor.

Benim tencerem bu canım. zaman ayarlayıcısı var. Diğer modellerde yoktu. vitavit® edition

DÜDÜKLÜ TENCERELER*-Modeller-*vitavit® edition - Fissler

bnde fissler den alıyım ozaman dun satıcıda fısslerı onerdı burda zaman ayarlı olanlarından yok netten sıparıs bakım fıyatı nekadardı dun bna zaman ayarı olmadan fıssler dudukluyu 450 yada 350 tl dedıler

ben 500 e almıştım zaman ayarlayıcı olan modelini ama zaman ayarlayıcıyı her zaman kullanmıyorum olmasada olur yani cep telefonun alarmını kurarsın aynı şey

bnde fisslere bakım zaman ayarlayıcısı olmasada olur daha uyguna varsa 350 tl ye falan alırım yoksa normal düdüklüye devam🙂

oglen dısarı cıktık arkd.yemege o kdar cok yedım kı ayyy kesın yürümeliyim bu araıstahım cok acık doktor tatlı yeme dedi ınadına canmda tatlı ıstıyorrr tatlı yedm yemekten sonra bide🙂

bişey bakmıyorumki tess 🙂

1-bebek arabası
2-oto koltugu
3-ana kucağı gibi birşey istiyorum
4-park yatak yada beşik
5-bebek odası alıcam 🙂

bunların hepsi neredeyse zaruri ihtiyaç bana göre fazlası varsa söyleyin çıkarayım kızlar 🙂

bu arada bebek arabasıda araştırdım çok hantal olmayan ama çift yönlü olan bi araba buldum..sizler araştırdınızmı bi model baktıysanız banada söyleyin bende bakayım

Aleyküm selam olsun pine ne güzel mevlüdüde atlattı darısı başımıza

- - - Updated - - -

bunları bizde mecbur alcaz canım bunlara lafım yok🙂 Ben sadece an kucağı yerine mama sandalyesi almayı düşünüyorum.

Tessss hangisine lafın var canımmm söylede bileyimmm 🙂

evet senden etkilendim bende belki anakucağını daha yüksek bişeyler değiştirebilirim 🙂

biz bu modele karar verdik canım çift yönlü değil ama

Lite Way Puset

- - - Updated - - -

Tessss hangisine lafın var canımmm söylede bileyimmm 🙂

evet senden etkilendim bende belki anakucağını daha yüksek bişeyler değiştirebilirim 🙂

🙂 bilmem sanki daha çok şey sayıyordun sen listeyimi azalttın ne yaptın😛😛

Benim de iştahım açılsa süper olacak

- - - Updated - - -

pine mevlütü yapmış hadi hayrlısı olsun darısı bize kızlarrrrr yaaaa offf bebeğimi özlüom o böyle hareket ettikçe içim eriyorrr yaramaz velet hiç durmuyor

mevlütte ne dağıttı acaba ya🙂