Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bnde sevmıyorum klasık muzıgı amam ınsanı dınlendırıyor snaırım artk sevmeye basladım🙂
bn bebeği ilk olarak 18.haftada hisettim küçük bir hareketle sırt üstü yatarken kendimi dinlerken hareketi hissedince daha erkende hareket ettıgını anladım boyle karnnda mınık seyırme gıbı oluyor şuanda bebegım cok oynuyor sabah ları ekren uyanıyor mesela bnıde uyutmuyor bıraz daha gecnce dahada hareketlerı artacak

ya ben hiç hissetmedim yada hissediyorum ama ben farkına varmıyorum bazen böyle karnımın altı geriliyor yada çok ince bi tık tık atış hissediyorum ama emin olamıyorum..

acaba bi sorunmu var diye korktum açıkçası tese sordum ama oda hissetmemiş birde sana soruyum dedim

eft kafacım o tık sesi bebeginin kıpırdama hareketi için rahat olsun ilk gebeliklerde hissetmek biraz geç olabilir normal bir durum endişeye gerek yok canm bnm kendiini bol bol dinle sırt üstü yat bebeğinn tık sesini seriyir gibi bir hareket hissedeceksin

günaydın kızlarrrrrr hayrlı mutlu sabahlarrr

bizz chicco eletta baktık canım 0-18 kg lik onu alıcaz eğer oto koltuğu olan ana kucağı almazsak kararsız kaldım. yeni doğmuş bebek zaten emer uyur diye biliyorum canım geri kalan zamanda da kucağına alan çok olur zaten🙂 6 aydan sonra kullanacağı ve oturacağı birşey bakıyorum ben o yüzden yüksek mama sandalyesi olabilir gibi geliyor.

günaydınlar kızlarrr ancak geldimmm 🙂

kelebekcim demek o tıklar bebeğim oluyor he çok duygulandım ya 🙂 inşallah daha çok hissederim 🙂

tessss bizde chiccodan baktım ama ben 0-13 kg arası olana baktım...hangisi daha iyi acaba 😕

ben çok ağır olmasın istiyorum...

bide ben kolay kolay kimsenin kucagına vermem bebişi heralde ya
uzaktan seviversinler işte

dün bizde bebek bezi prima yeni doğan 80lı sanırım bir ondan aldık yine prmanın ıslak mendilini aldık dalin bebe deterjanı ve yumuşatıcısını elde yıkamayada haci şakirin tozunu aldık 🙂 artık bu akşam yıkarım bakayım duruma göre evde kurusun hazır olsun ki temizliğe başlıcam