Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

dr sorcaz işte ablam sorcak bakalım müsade ediyorlarmı

- - - Updated - - -

ay dun yatağa yattım ikra geldi aklıma şu kızın teli yok olsa arıcam nasıl bebişi felan gelmiyorda bayağıdır

- - - Updated - - -

pinede mevlüt yaacaktı nasıl oldu acaba yaptımı

inş. canım bu arada nette buldum ilk bölüm 10 şubat sanırım izliyorum bakalım güzel bir programa başlıyor.

mevlüt mü yapacaktı. Çok erken değil mi. Ben 1 ay sonra düşünüyorum sen ne zaman yapacaksın sahil

sahilll tes eklemişş ordan baktım çok güzel güle güle kullansın inşallah 🙂

tess teşekkür ediyorum bu arada 🙂

kelebek gelmiş hoşgelmiş...

bende ayrı oda yapıcam kızlarr o yüzden tül ve halı banada gerekiyor hatta halıyı beğendim bakalım netten bulabilirsem eklerim size..

tes ben yatak odası için beşik almayı düşünüyorum..park yatak almıycam ayrıyetten..

sahillll sen park yatagıdamı yatak odana koycaksın..yatak odan geniş ozaman senin benim çok fazla geniş değill..

bu arada tesss pine doğuralım baya oldu ya 🙂 bende bayrama denk geliyorya bayram bi geçsin 20 günlükken filan mevlütü yapmayı düşünüyorum..çok uzatmaya gerek yok....

bu arada hangi programı izliyonuz siz yaaaa 🙂

rica ederim kafacım. Bizde beşik mi alsak park yatak mı alsak diye düşündük ama beşikler çok küçük ya o yüzden park yatak alalım diyoruz.

kafacım show tv de yayınlanıyormuş adı ilk nefesmiş ona bakıyorum şimdi sahil söyledi. Gözlerim doldu ya allah bizede nasip etsin hayırlı doğumlar