Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

perde felan yaptırmıcam iyice karma karışık gelcek gözüme sonra odan ayrıysa aptır tabi ama benim gibi yatak odasına koycaksan olmuyor 🙂

tamam canım bakıcam şimdi netten bulursam tüm bölümlerini izlerim. Ben bu hafta süpürge felan yapmadım kaytardım🙂 eşimle 12 de yürüyüşe çıktık 18 de eve geldik baya yürüdüm pırt diye doğurmam lazım artık

nevresim takımını annm yorgan yaptırmış onun için istiyorum yoksa gerek yok aslında birde kumaş pazarında çok güzel desenliler var ebatına göre yaptırabilirsin ki 🙂 ben çalışacağım için yetişmez olmaz bir kenarda dursun istiyorum yedek gibi

perde felan yaptırmıcam iyice karma karışık gelcek gözüme sonra odan ayrıysa aptır tabi ama benim gibi yatak odasına koycaksan olmuyor 🙂

ayrı odası olacak canım o yüzden mecbur perde ve halı gerekecek. Ben nasılsa çocuk perdesi yapılacak diye o odaya sadece stor güneşlik yaptırmıştım perde yaptırmamıştım. Şimdi mecbur perde yaptırıcam.

nevresim takımını park yatak alıcam onun için istiyorum canım. Odasındaki yatak içinde uyku seti alıcam senin gibi

haftaya dr gitcem artık 15 günde bir alacak sanırım çatı muayenesi mi apıcak neden çağırdı bilmiyorum 🙁 bu cmt ist düğün var gitsemmi gitmesiemmi bilemedim 🙂

- - - Updated - - -

aaa doğru park yatak bizimde olacak ablamınkini getircem ama içiyle verir herhalde

hazır fırsat varken git canım bebeğin doğunca bir süre gezemezsin. Ablanda vardır zaten sana lazım olmaz canım da biz mecbur alıcaz iç yatağını da nevresiminide

yürümek çok iyi bende çıkamadım ama evde de hiç durmadım hep bir hareketlilik halindeydim normaldede 2 akşamda bir yürüyoruz 10dk 15 dk e işten çıakrken metroys gitmem 20dk nerdeyse 🙂 artık faydasını görürüm inş.