Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

sahılcmm neler yaptın haftasonu temzlık deme sakın😀

misafrlern geldi sende güsel güsel mamalar hazrladın bn gördüm🙂teyzesi bizde isterizz ziyaretinize geldiğimizde🙂)

sahil çok güzel ya tam istediğim sadelikte çok beğendim. Nevresim takımı da tam istediğim gibi bakalım biz ortaya neler çıkarıcaz🙂 İyi günlerde kullansın yavrun

gelin valla kuzu yaparım en alasını 🙂

cumartesi çarşıdaydım çok gezmedik ama işten çıkış olunca yoruldum wc geldi sürekli sık sık geliyor artık valla dışarı çıkmak istemiyorum 🙂

şimdi bakım ürünleri kaldı emzik şu bu başkada pek bişey kalmadı
yıkanıp yerleşecek bu hafta hava çok güzeldi aslında deterjan yoktu bebe için yoksa hallederdim onları
pazarda sil süpür yıka zaten cmt akşamından misafirler vardı mutfak curcuna yerleştirmek uğraştırıcı 🙂

yapıyorum ufak ufak

şatavatlı şeyler çok kalitesiz ya taca baktım 8 9 yaşındaki lisanslı ya böyle çizgi flm kahramanlarından bebe ney apsın onu yoksa tacta indirim vardı

ama %100 pamuklu yok 🙁 tek tek gezdim yatak ebatıda önemli nerde rennki şeyler var ebatı uymuyor ama aldım birde özdilekten nevresim takımı alacağım

şimdi yatak odasına koydum ya tes öyle jan janlı şeyler sırıtır yatak odamda beyazlı bu sırıtmadı birde ilerde olur ya nasip kardeş gelir hemen kulpları mavi tak hehehe yarın öbürgün o dolabı felan çok rahat belli bir yaşa kadar kullanır beşiğide dursun ablam var kaynım var ee ben bellimi olurrrr .)

- - - Updated - - -

tes her izlediğmide ağlıorum izliyorum reklam arasında süpürgeye devam

adı ilk nefes programı showda bak ilk bölümlerine hastanede dağıtılan şeyler odası gibi insan fikir ediniyor

Bende sade severim seninki tam benim tarzım. Bakalım perde yaptırayım da ona uygun nevresim bakarım bende