Kafa Hamiş Melek 28 Şubat 2013 #37.762 tesss bak gördünmü ilet bunları kayınpederineeee 🙂 nikiyle bende tutmadı o ve u
nickimi kim yedi Hamiş Melek 28 Şubat 2013 #37.763 kiz kafacan sende o nerde isminde o yok sanki - - - Updated - - - bize ismini salladin mi ne yaptin benim bildigim ismin g ile basliyor
kiz kafacan sende o nerde isminde o yok sanki - - - Updated - - - bize ismini salladin mi ne yaptin benim bildigim ismin g ile basliyor
Kafa Hamiş Melek 28 Şubat 2013 #37.764 nickimi kim yedi' Alıntı: kiz kafacan sende o nerde isminde o yok sanki - - - Updated - - - bize ismini salladin mi ne yaptin benim bildigim ismin g ile basliyor Genişletmek için tıkla ... tamam kuzuuu işte doğru g ile başlıyor ismim 😀 diyorumki bende o ve u yok ama çok enerjiğim harfle bi ilgisi yok... nikide u var ama sakinmiş tutmadı bizde diyorummmmm 😀
nickimi kim yedi' Alıntı: kiz kafacan sende o nerde isminde o yok sanki - - - Updated - - - bize ismini salladin mi ne yaptin benim bildigim ismin g ile basliyor Genişletmek için tıkla ... tamam kuzuuu işte doğru g ile başlıyor ismim 😀 diyorumki bende o ve u yok ama çok enerjiğim harfle bi ilgisi yok... nikide u var ama sakinmiş tutmadı bizde diyorummmmm 😀
sahile uzan Daimi Üye Üye 28 Şubat 2013 #37.765 naber kızlarrrr hava çok soğuk ya ayaklarım buz kesti resmen - - - Updated - - - niko sen ne koyardın kızın olsa yada oğlun olsa
naber kızlarrrr hava çok soğuk ya ayaklarım buz kesti resmen - - - Updated - - - niko sen ne koyardın kızın olsa yada oğlun olsa
tesadüf Yeni Üye Üye 28 Şubat 2013 #37.766 kayınpedrimden daha iyi bilecek değilsiniz heralde dimi🙂 e ve i olanlarla hastalıkmış mesela melis adını düşünmüşüm izin çıkmadı😕
kayınpedrimden daha iyi bilecek değilsiniz heralde dimi🙂 e ve i olanlarla hastalıkmış mesela melis adını düşünmüşüm izin çıkmadı😕
tesadüf Yeni Üye Üye 28 Şubat 2013 #37.767 Kafa' Alıntı: tess iyi beğenmeyince bozulmadı bari... of yaaa bende karşıydım kayınpeder isimlerine filan ama çoooook büyük konuşmuşum heralde ya 😕 Genişletmek için tıkla ... bozulmadı benim tepkime güldü sadece🙂
Kafa' Alıntı: tess iyi beğenmeyince bozulmadı bari... of yaaa bende karşıydım kayınpeder isimlerine filan ama çoooook büyük konuşmuşum heralde ya 😕 Genişletmek için tıkla ... bozulmadı benim tepkime güldü sadece🙂
Kafa Hamiş Melek 28 Şubat 2013 #37.768 ay gerçekten böyle şeyleri ilk defa duyuyorum tesss hangi programda bunları açıklıyorlarmış kız ilgimi çekti merak ettim 🙂 bende e var hastalıklımıyım ben şimcik 🙂 melis güzel isimmiş ben begendim 🙂 tesss merak ettim gerçektende eşinin adını filan kim koymuş
ay gerçekten böyle şeyleri ilk defa duyuyorum tesss hangi programda bunları açıklıyorlarmış kız ilgimi çekti merak ettim 🙂 bende e var hastalıklımıyım ben şimcik 🙂 melis güzel isimmiş ben begendim 🙂 tesss merak ettim gerçektende eşinin adını filan kim koymuş
tesadüf Yeni Üye Üye 28 Şubat 2013 #37.769 Kafa' Alıntı: ay gerçekten böyle şeyleri ilk defa duyuyorum tesss hangi programda bunları açıklıyorlarmış kız ilgimi çekti merak ettim 🙂 bende e var hastalıklımıyım ben şimcik 🙂 melis güzel isimmiş ben begendim 🙂 tesss merak ettim gerçektende eşinin adını filan kim koymuş Genişletmek için tıkla ... eşiminkini kayınvaldiem koymuş canım🙂 e ve i aynı anda olunca hastalık oluyormuş canım. Bilmiyorum ki programı ama isim analizi yapan bi adammış her programa çıkıyo olabilir bir bulsam sıkıcam ümüğünü😕
Kafa' Alıntı: ay gerçekten böyle şeyleri ilk defa duyuyorum tesss hangi programda bunları açıklıyorlarmış kız ilgimi çekti merak ettim 🙂 bende e var hastalıklımıyım ben şimcik 🙂 melis güzel isimmiş ben begendim 🙂 tesss merak ettim gerçektende eşinin adını filan kim koymuş Genişletmek için tıkla ... eşiminkini kayınvaldiem koymuş canım🙂 e ve i aynı anda olunca hastalık oluyormuş canım. Bilmiyorum ki programı ama isim analizi yapan bi adammış her programa çıkıyo olabilir bir bulsam sıkıcam ümüğünü😕