Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın kızlar

yeni bir hafta güzel geçsin inş.

cmt dr gittim bebişte herşey çok iyi maşallah
bir yaramazlık yok çalışablir raporu aldım henüz yasa kesinleşmediği için son 3 haftaya kadar çalışacağım 30 martta iş göremez alcam 🙂

kardeşimin nişanı çok güzel oldu düğün edasında sorunsuz öyle işte yorgunluk var haliyle tam atmış değilim

gelen giden misafirlere yemek koy kaldır bana düştü tabi görev 🙂 stres felan geçti gitti ben kendimde bile bu kadar heyecanlı değildim

sizde ne var ne yok

günaydın sahilcim günaydın kızlar, hadi gözün aydın atlatmışsınız nişanı canım darısı düğünün başına olsun. Ne giydin merak ettim🙂 Bebişinin iyi olmasına çok sevindim. Biz de cumartesi kontrole gittik ayrıntılı ultrasona girdik üçlü testin sonucu iyiydi şükür. Ayrıntılı ultrasonda da şükür bir sorun gözükmedi. Ayrıntılı ultrasonu yapan doktor kesin kız dedi. Rapor verdi ordada kız fetüs yazmış senin oğlun olacak diyenlere diyorum elimde kapı gibi raporum var🙂

merhaba kızlarrr 🙂

salı gününden beridir yokum çok hasta oldum ateşim 39lardaydı eşim acile götürdü artık havale geçiriyormuşum..serum filan taktılar rapor aldım..evde haplarla filan ayağa kalktım suan işimin başındayım çok şükür..inşallah bi daha böyle bişey olmaz çok kötü oldum fena şekilde..

cumartesi bizde bebeğimi görmeye gittik 🙂 herşey normalmilş 200 gram olmuş vede 20 cm 🙂

tesssss gözün aydın canımmmmmm ben biliyordum senin biz kızçen olacağını 🙂 hayırlısı olsun canım benim

Çok sağol canım. Ben de biliyordum zaten kızım olacağını doktor erkek deyince inanmamıştım🙂 Cumartesi benim yavrum da 180 gramdı🙂 Tahmin ettim kafacım büyük geçmiş olsun. Ben de aynı şekilde olduğum için geçen hafta gelemeyeceğini de tahmin ettim bende salı günü fenalaşmıştım ancak pazartesi iş başı yapabilmiştim çok kötüydü umarım bir daha yaşamayız.

Moderatör tarafında düzenlendi:
kafa cok gecms olsn merak ettk senı şükür iyisin bebişinde iyimiş maşallh diyelim

kızlar benm bugun günüm var kalabalk misafir gelecek cuma ve cumartesi evin altını üstüne getrdm halılar stor perde cam kapı mutfak heryerı sildim temzledim pazar günüde yiyecek hazırlamakla geçti menümü yazıyorum sizlere

mercimek köftesi
peynirli poğaça
açma
fındıklı kurabiye
elmalı turta
kıbrıs tatlısı
kereviz+havuç tarator salatası

salatayı bugun hazırlıcam ancak belim agrıdan kopuyor ikramı misafrler yapar artk
zira wc bile oturamıom o derece kötüyüm

bebiş iyimiş şükür sahilcim bizlere ablalık yapacak sennki🙂
nişan sorunsuz geçmiş cok sevndm sende yorukmuşsn dinlen akşamları en azndan

- - - Updated - - -

sahilll canm düğün yemeği cekti kızzz sen öyle dedin yaaa bende gelimm kaldı mı yemeklerdennnn😀