Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

çalışınca evet lazım olur tabi düşünemedim affet🙂 Gerçi ben çalıştığım süre boyuncada emzirmeyi planlıyorum annem sağolsun evi işyerimin tam karşısında da🙂

chıcco ve dr brovn araştırdım kararsz kaldım bn herseyı son ana bırakmak ıstmeıyorum şimdiden hazırlıklara başladım 5.5 ay olacak neredeyse son aylarda belki ev değiştirme işim çıkabilir bn alışverişe başladım

kızlar bugun işlerim şükür cok rahat oglene kadr oturduk ogleden osnrada işim yok tadını cıkartıroyum bnde🙂sizler naptınız kafa nerde merak ettm hastaydı tess annenn evi yakıno lması cok gusel bnmde annemn eviyle iş yerm 5 dk yakınlıkta bnde gıderm ama iş yernden sorun olursa biraz zor giderim bakalm artk o günler gelsin

Valla ben dükanı kapatıp giderim umrum olmaz😛 Müşterileri de kovarım çıkın çıkın yavruum ağlıyormuş acıkmış sizinle uğraşamıcam🙂🙂 Benimde birazdan arkadaşım gelicek sohbete. Kafa benimde aklımda iyidir umarım ama benim gibi olursa bi 4-5 gün gelemez

müşteriler beklesn bebiş beklemez🙂

günaydın kızlar neler yapıyorsunuz ben saglıkocagından gelıyorum seker yuklemesı yapıldı 1 saat sonra tekrar gıdecegım tokluk şeker ölçülecek sabh aclık şekerı alındı kan degerlerıme bakılacak bugunm boyle gecer artk tahlıldı sonuctu

günaydın canım. iyi çıkar inş. sonucu bizde yarın üçlü test sonucunu öğrenmeye ve cinsiyetimizi netleştirmeye gideceğiz🙂

günaydın canım. iyi çıkar inş. sonucu bizde yarın üçlü test sonucunu öğrenmeye ve cinsiyetimizi netleştirmeye gideceğiz🙂

inşallh tescim sennde tarama testin güsel çıkar ALLAHIN izniyle cinsiyeti netleştirince artk pembiş pembiş kıyafetler almaya başlarsnbizimlede resmleri paylaşrsn

bnde dün nette küvet begendim 89 tl katlanabılen ama cok güsel ya kararsz kaldım gercı teyzem küvet almış ama onu görünce alsam mı dedim

varsa hiç alma canım ya zaten ne kadar süre kullanacak ki. Tabi sen daha iyi bilirsin. Bakalım dktorum ne dicek bi de erkek diyormuş🙂