Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kendimi paketliycem bacım
en orjinal hediye olcak

kafa cok orjınalsın 🙂🙂
anlat bakalm nasıl geçtiii 🙂

çok romantik gördüm seni kelebekcim🙂 Bende sofraya mum koyayım bari ayıp olmasın😛

ehhh zaman zaman bnada ugruyor tes🙂

bız bugun doktora gıdecegız ama ıstemıyorum hıc keyfım yok dun banyoya gırdım bızım aptal elektırıklı sofben bırden sogudu soguk suyla duş aldım kafamı kaldıramıom siinirim de tepemde bu yuzden

hayırlı cumalar kızlar
günaydınlar

ee herkese bişey gelmiş değer görmek ilgi güzel bişey çiçek gelmedi ama pasta geldi banada 🙂 tam wc den çıktım biri bekliyor buyrun dedim x yerden sahil hanım ee benim ver bakam mersiiii 🙂iş yerinde kestik yedik birazını da eve götürdüm

bende kardeşimin nişanını atlatayım eksikleri almak istiyorum ya birde ne tesadüftür etrafımdaki herkes acele etme diyorlar ama zaten ne kaldı şurada ağırlaşınca nasıl çıkcam çarşı pazara 🙂

- - - Updated - - -

size kardeşimin bohçasını foto göndereyim becerebilirsem

kendi resmimde var ama tes mail atarım sen özele eklersin sileriz sonra

ikra salıncak gibi bişey almış ya fotolarında gördüm
öyle bişeyde güzel bizim araba yok oto koltuğa geekte yok 🙂🙂

kraft mı ne biz ona baktık geçen çok pahalı herşey orta bişey alıcağız artık

ama evde çocuk sadece oto koltugundamı oturucak tes,ne bileyim bakın begendiklerimi eklerim birazdan albüme sizde yorum yaparsınız...

bu arada bende resim çektimm 🙂 gerçi yatarken aklıma geldi ama olsun 🙂

dün akşam eşim iş çıkışıma geldi tahmin ettiğim gibi bana çiçek yaptırmış sağolsun 🙂resmini çektim eklerim birazdan 🙂 pasta almış ikimize küçük 🙂

evde yemekten sonra kestik yedik..birde gecen misafirler eşimin bana aldıgı çerçeveyi kırmışlardı onun aynısından yine almış kocacım 🙂 böylece bi sevgili,leri günü daha bitti 🙂

kendi sürprizime gelince
kendimi sardım sarmaladım
çok hoş oldu ya değişik oldu eşim çok şaşırdı 🙂

neyse güzeldi işte 🙂

çocuk zaten oto koltuğunda oturmuyo ki evde. zaten ya uyuyo ka kucakta oluyo zaten oturma pozisyonuna gelene kadar baya bi geçiyo🙂 MAsa sandalyesi al onda otursun🙂

- - - Updated - - -

🙂 güzel bir akşam olmuş anlaşılan kafacım🙂

ya ama benim dediğim başka bişey tesss bak resmini koycam anlıcaksın 🙂

evet çok güzel bi akşamdı canım 🙂 Allah ağzımızın tadını bozmasın 🙂

pastada hoş bi süpriz ohh afiyetle yemişsinizdir canım çektii ayy🙂🙂

kafa sarıp sarmaladım derken şıkmı giyindin vla bn anlamadım

kelebekcim 🙂 şimdi ben eşime ne alsam ne alsam hediye diye düşünürkennnnn 🙂 bi şeye ihtiyacı olmadıgına karar verdim 🙂

benimda aklıma orjinal bi fikir geldi 🙂 kendime kurdale aldım 🙂 sonrada göbeğime filan sardım 🙂

kendimi hediye paketi yaptım işte

kız sen ciddimiydin süpersin🙂 benim tam da öle kurdelalı sarılan kırmmızı bir takımım vardı keşke akşam giyseydim bende bişi almadım da🙂

kız sen ciddimiydin süpersin🙂 benim tam da öle kurdelalı sarılan kırmmızı bir takımım vardı keşke akşam giyseydim bende bişi almadım da🙂

inanmadınız demi
ciddiydim tabi vallahi yaptım billahi yaptım

evlilikte böyle egzantriklikler güzeldir 🙂

aslında ben çok romantik bi insan değilim genelde eşim yapar romantik şeyleri 🙂 ama eşim çok şaşırdı ya valla şaşırmaktan feleği şaştı
bende romantikliğin zirvesine çıkmış oldum
ha

diyo bu zamana kadar aldıgım en güzel hediye 😀

tess keşke sende yapsaydın neyse bi dahakine aklında bulunsun canım 🙂