Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

canım armağan var dı ya doğuda görevliydi hani kızı olmuştu o 2. ye hamişmiş onu dedi esen

bnm facemde eklı sanırım hatrladım evt hadı hayırlısı olsun bakalm

slm kızlar

nokocan ben izne çıkana kadar alıcağım haber gibi hissediyorum canım hayırlısı inşlallahhhhh

kelebekkk yerim ben o maviş kıyafetleri amanda aman 🙂 maşallah çok güzeller allah iyi günlerde giymeyi nasip etsin canım ya

kafa tes ben 24 25 haftada anca hissettimm
şimdi pıtırcıklanıyor kibar kibar uysal sakin kızanım anasıa çekmiş
a

ay bizdede giden gelen eksik olmuyor aşağıya dede gitti görümceler başladı halalrı geldi eşimin kızçede hasta olmuş midesi kötü nane limon yaptım akşam yattımı her her yerde oluyor dün bir saaate mutfak topladım 🙂

yeni gelen kızda 3 aylık bebeği doğmuş sonra kaybetmiş
allah herkese sağlık versin zor şeyler ya çok fazla konuşmamya baksamda illaki konuşuluyor

- - - Updated - - -

uykum geldi nasıl yemek sonrası

kafa mıllet tee ne salak yaa tıbben 4 aydan sonra hıssedebılrsın 5.ayda erkek cocukları 4 ayda haff kendını bellı eder kii bnde 4.5 aylıkken haff hıssettım sımdı bıraz dha ıyı hıssedıom durus sekıllerı falan bazen bı tarafta oluyor falan sen mıllete bakma yaniiii millette amma meraklı sanene yani banada bırı demıstı bn oglumda 3 aylıkken hıssettm dıye bnde senn işine oyle gelmıstır tubben bılırsınkı mumukun degıl dedım baktı böylee bön bönn

evet kelebekciğim
millet burda daracık önünde bebek resmi olan(ki giymek gayet normal ama burası kamu kurumu saçma geliyor böyle bir kıyafet giymek burada) badyler giyiyorlar
özellikle göstermeye çalışıorlar
birde haberi alır almaz gebelik testlerini alıp ellerinde geliorlar bak kaç çizgi çıktı kaç çizgi
hayır sadece bayanlara gösterseler gene bişiy demicem mutluluktan ama erkeklerede gösteriolar

ben onların bu halledinden utanıyorum resmen
herhalde bol kıyafetler fln giyer uzun sürede kimseye söleyemem

kelebek nerde kendi albümünde mi

iyi demişin

aman ne biliyim ağzı olan konusuyo ya valla... banada gecen gün görümcek anlatıyo işte şöyle olur böyle olmaz diye..

bende ona iyi o zaman ben bundan sonra doktora gitmiyim sana geliyim sen daha bilgilisin ya dedim

kelebek harika şeyler almışsın. Kız kafa çok merak ettim ya bir ara koysana göbüşünün halini buraya

- - - Updated - - -

🙂🙂🙂 iyi demişsin ağzına sağlık