Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

🙂🙂🙂 İlla söylicek canım her erkek baba olmayı ister. Banada hiç söylemicek gibi geliyordu gerçi🙂
bazen çok istiyor
işte ben bebeğime şöle yapcam böle yapcam
üstüme alcam yatırcam
bazen bakıorum o adam gitmiş yerini başkası almış düşünüo taşınıo bir hesap bir hesap sorma gitsin yani
çok acayip çok kararsız

slm bebıslerrrrrrrr ben geldım tatıl bıttı 1 ay yoktum annemıde yanıma getırdımm gıtmısken doktor kontrolu yaptırdım reglımın 3.gunu tum hormonlarima baktilar sadece prolaktin hormonu 30 cikti bi ilac verdi doktor sut mu stres mi ne hormonuysa o yuksek dedi dusurelim dedi alttanda bakti ilk defa hersey normal dedi biraz moralim bozuldu ama ikrada da yuksekti galiba bu hormon bi zamanlar bilgisi olan var mi acaba 🙁 tekrar reglin 3.gunu baktiracam dusecek mi yumurta catlamasinda etkenmis

armagan akillilik yapmis bencede sark gibi bir yerde hamile kalip dogum izni iyle izin uzatmak en iyisi hemde iki bebegini biranda buyutur 🙂))

niki bende armağının böyle planladığını düşünüyorum
oralarda çalışmak zordur muhtemelen izinlerle idare edio

bebek istediğin için mi gittin dr ye
başka bir şikayetten dolayımı
benimde gitmem gerekiomu
yani ben sağlıkocağına gidicektim ebeye
oradaki dr folikasit fln yazar die düşünmüştüm
izin alamam ki ben özeller cumartesi bakıomu
benim hele hem sizlerden hem dışardaki ark.larımdan hep hamiş haberi alıyorum çok bereketli bir yıl 😀

benimde tam tersi benim kociş söylemişti bana ilk ben baba olmak istiyorum diye 🙂

bende olurmu olmazmı yapalımmı yapmayalımmı diye diretmiştim bi süre 🙂 sonra deniyoz deniyoz olmuyo deniyoz olmuyo derken kocam gayet relaxtı ben kafayı yemek üzereydim 😀

Allah herkese istediği anda nasip etsin inşallah..

nikiiiiiiiiiii hoşgeldin kuzuuuuuuuu 🙂 nerdesin çok özledim ben seni 🙂

canım doktora gittiğin iyi olmuş en azından tahlillerin yapılmış..prolaktin artık gebeliğe çok engel değilmiş diye biliyorum ilaçlarla kontrol altına alınabiliyormuş...sen yinede doktoru ihmal etme inşallah çok yakında gelecek meleğin 🙂

eee anlat naber nasılsın ne var ne yok 🙂

benim misafirlerim var 9 gündür anca gittiler valla ev hep dandini ya 😕

kuzum hayatimda ilkdefa gittiim bi problemim yoktu kadin doguma baktirayim tum herseye diye evet bebek istiyoruz dedim reglin 3.gunu tam hormon gunu unutma gidersen sende oyle yap herseyi net alabilirsin alttanda bakti hersey normal cikti ama prolaktin sut hormonu stresle artiyormus o sinirda cikti dusurelim yinede dedi oyle gonderdi ozele gittim.ozeller ogleye kadar acik bazilari saglik ocagina gitme bakmazlar orda rutin kontrol olur sana da

kızlar bakın benim bütün tahlillerim normal çıkıyordu eşime bile yaptırdım ben tahlili daha ilk aydan hemde..dedim bi baktıralım gelmişken..Allah razı olsun oda kırmadı beni..normalde bazı erkekler yaptırmıyormuş..

ikimizinde testleri normal çıktı ama bebeğimiz gelmedi 🙁 11ayın sonunda hamile kaldım..

veee hiç düşünmediğim ay hamile kaldım..yani stres çok ama çok büyük etken malesef sakın unutmayın