Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

tesss yaktımmmm çıranıııııııııııııııııııı

şaka sarı papatya şaka 😀 😀 havuc patates sogan soteledım tavukları ılave ettm cok gusel pişti tavuklarda hemen pişiyor zatn sorun yok bnde genelde bu şekilde yapıyorumm elleriize saglık kızlarr tarif için

dün eşim arkd.geldi yemege evimize kimseyi cagırmaz normalde bu arkd.çok sevıyor bnde seve seve kabul edıp sebzeli tavuk yemegının yannda mercımek corbası ve pılav yaptım yemekten sonra kahve ve cay yaptım odama gecıp uzandım saat 8.30 gibi uuyuya kalmışım kızlar cok sırtım agrıdı yorulmuşum saatlerce ayakta kalınca bugunde sabah tahlılı oldum ogleden sonra ıkı doz tetenoz aşım var cok korkuyorum 3 te gıdecegm saglık ocagına bıdaha gelmem iş yerime ordan eve gecerm cunku aksama eltımler gelecek yemege menüm

fırında tavuk
pilav
yayla çorbası
salata
portakallı kereviz

🙂🙂 iyi bari rahatladım🙂 Ellerine sağlık canım. Menünde gayet güzel sadece pilavı pirinçli yapacaksan yayla çorbasını pirinçli yapma buğdayla yap

sahıll sana bır sey soracagım kuzum sen tecrubelısın bnm 2 gündür karınımda kasılma gıbı agrılarm oluyor dunde cok sırtım agrıdı acaba bebek buydugu ıcın mı bugun sabah hemsıreye sordum doktora gıtmende fayda vr dedı ama büyüdüğü için olabılr dedi birde yorgunluk ehh oda bnde epeyce mevcut maşallh hiç dinlenmeyi sevmedgim için

hem karnın çıktıkça sırtına ağrı vuruyor benimde çok ağırdı sırtım iğne gibi batıyordu şimdi iyim ama kasıklara baskı yoruldukça oluyor bende çok yürüdüğüm zamanlar sanki doğcakmış gibi oluyor çok ayakta durma çokta oturma

birde annesi büyüyor şimdi sığamıyor kıpır kıpır olcak
benimde bir midem pıtırdıyor bir göğsüm gibi acayip bieşyyy olur yani bende de oldu aynıları

Ben galiba en keyifli 3 aylık döneme girdim tüm şikayetlerim kesildi çok mutluyum🙂

içim dha rahat sımdı bnde boyle dusunuyorum doktoru aramadm bu yuzden sahıll şimdi senn midene baskı yapıyordur bebişş

bence tarhana olur

vede ezogelin mercimek yoğurtlu meze yaaprsın havuç tarator gibi

bnde ezogelın tarıfı aldım bugun yapacagm ezogelın corbasını ılk defa deneyecegım yada yayla corbası yapacagm tam netlestrmedm salata olarak sahill roka maydanoz yıkayacagm ugramıcam cok yeterı kdr yoruluyorum

Ben hep buğdayla yaparım canım çok daha lezzetli oluyor

hımmm annemde oyle yapıyor lezzetlı oluyor evt aslnda canm şöyle yaz corbası istedi soguk corba dıger adı ayranaşıı olsada içsek

BEn hiç ayranaşı yapmadım bu yaz yapayım bari zaten doğurunca evde olucam öğle için iyi olur o çorba🙂