Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Doktor da paşa gibi dedi artık bakıcaz bakalım bizim paşa sultan olacak mı paşa mı kalacak 🙂

tess evet hastanedede oluyormuş fotografçısı,süslemesi filan içinde oluyormuş ben bi daha gittiğimde daha detaylı bilgi alıcam..burda paylaşırız biribirimzle 🙂

tesss aynı kendim gibi heyecanlanıyorum yemin ederimmmm

kızlar detaylı öğrenin bakalımda bende ona göre şimdiden para atım kenara ne kadar gittiğini bileyim
burda da 1500 e yaptı burdan bi kadın ama görüşmüyoruz
orası iyi gibi gelio ama 100 tl muayenemiş
başka bir hast.de 37 tl miş
orda muayene olup diğer tarafta doğum yaparım diye düşünmüştüm ama foto moto varmı içinde bilmiorum siz sorun bakem ücrete foto dahil mi?
kızlar yapmak isterim gerçekten.
birde m-e-l-e-ğ-in e-l-i diye bir blogta çok cici kapı süsleri var 150 ile 200 arası çok güzeller ama pahallılar belki düşünürsünüz die fikir verim dedim.

unutmazsam sorayım bende. Gerçi daha çok zaman var da insan heyecandan bakınıyor işte herşeye🙂 Sağol canım benim bakalım 2 haftamız kaldı sabredeceğiz bakalım o zaman kesin konuşacak mı bi 3 hafta daha beklemek durumunda da kalabilirm🙂

BEnim anane olmaya çok hevesili anacım kapı süsü bile beğenmiş cinsiyetine göre alacakmış🙂 Öldürcek bu kadın beni🙂 Şeker çikolata işini de halleder kesin bekliyorum bu performansı annemden🙂

ne kadar güzel işte benimki ne yapar bilmiyorum karalar bağlar kesin.🙁
gerçi geçen merkeze gitmiştik bir bebek mağzasının önnden geçerken durdu bebek beşiklerine bakıo bak şu çok güzelmiş fln hıı dedim güzelmiş yüz vermedim yürüdüm
pek hevesli değil aslında

birde kızcemi merak ediyorum tepsiki ne olcak die
görmek istiek mi bakalım
geçen rahatsızlanmıştım ya işte abim demiş anneme esen hamile
annem bir arıo sanki ölüm haberimi almış

bnm kayınvalıdemde kapı süsü alcakmiş özeniyormuş dedim istemiyorum takmam kesin begnmem cunku gider kesin ucuzunu alır bnde begenip takmam alınır gerek yok

eşimn yanna gıttım işleri cok yogundu yardm ettm kocişime🙂