henüz hala salçalı yemekle buluşmadık canım yiyebildiğim an geçmiş sayıcam🙂 Senin ilk söylediğinde yüzde vrmişmiydi erkek diye yada benziyor felan demişmiydi?
bana direk olarak erkek dedi tereddütsüz ve yüzdesiz biz emndık doktorda emndı tes kemik yapsından anladı doktor ama emndı 1 ay sonrada erkek olduguunu gorerek onayladık🙂
Alın kızlar insan hevesleniyor valla aldıkça alası geliyor kendime toka almaya girdim kızanımada biberon içinde minik lastikler vardı toka kutusu gibi mink aldım valla ev curcuna olcak ama
olsun ne yaapyım
heves ilkk heves başka nasıl çeyiz de del igibi bardak çanağa para verdim artık bulaşık makinasından çıkartıp yerine koymaya yer bulamayınca anlıyorum o denli yani olsun feda olsun bak şuan midem buram buram yanıyor evde iki seksen yatmak varken onun için çabalıyorum çalışıyorum herşeye değer allah güç kuvvet versinde çalışalım alalım insanın ekonomik özgürlüğü gibi si yok ya
Alın kızlar insan hevesleniyor valla aldıkça alası geliyor kendime toka almaya girdim kızanımada biberon içinde minik lastikler vardı toka kutusu gibi mink aldım valla ev curcuna olcak ama
olsun ne yaapyım
heves ilkk heves başka nasıl çeyiz de del igibi bardak çanağa para verdim artık bulaşık makinasından çıkartıp yerine koymaya yer bulamayınca anlıyorum o denli yani olsun feda olsun bak şuan midem buram buram yanıyor evde iki seksen yatmak varken onun için çabalıyorum çalışıyorum herşeye değer allah güç kuvvet versinde çalışalım alalım insanın ekonomik özgürlüğü gibi si yok ya
kızlar benm babam isim konusunda cok isteklı bnm ismimi koyun dıyor illa cumartesı bn sıze arabada alrım dıyor adam yazık kıyamadım ama olmaz kı smdı kayınpederme ayıp olur (haketmesede)
bn rüzgar ismiini seviyorum eşim oyle modern ısımler sevmıyor bnmde hocaya sormam lazım rüzgar ismi için bn cok sevıyorum