Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

trilyon mu🙂 Vazgeçtim kalsın😛

bende öyle dedim tes tamam kalsın istemiyorum dedim

Benim de evde😛 Hepinize ev ödevi olsun o zaman🙂 8. haftalardaki ugs nize bakın bakayım bebek kesenin sağına mı daha yakın yoksa soluna mı

ya ben ona bakmıştım usg'ye bakınca benimki sağda duruyor..

ama o görüntü rahimdeki görüntünün tam tersimi onu bilmiyorum işte 😕

tam esenlik bir konu. Gelir inş. Gerçi sahilde menü hazırlama uzmanı. Saniyede menü oluşturuyo

çok sagol kafacım söylerm eşime
eft kafa daha cok acıyor hassaslasıyor cunku cılt bnde bugun bacaklarımı halledıcem zira kendımı hıc begenmıom yarn büyük gün dikkatli ve özenli giyinmeliyim yarın perşembe halvet günü

tam esenlik bir konu. Gelir inş. Gerçi sahilde menü hazırlama uzmanı. Saniyede menü oluşturuyo

bloguna baktm ama bır seyler bulamadım nedensee tes

bnm oğlumun resimlerini bir görün teyzeleri ne pozlar veriyorr miinik prensim yakışıklı oğlum bnm babası gibiii 🙂yarn paylasırım zevkle🙂sizde getrn ama hem bn de cınsıyet tahmının yapım🙂

- - - Updated - - -

Hayırdır canım ne densilik eşşeklik koca kafalılık ettim de üzdüm sizi

ooo tess olurmu hiççç biz seni sevdigimizden nazlanıyozz teyzesii🙂

Aaa unutmazsam ben kıxanımı getireyim cd var minik kelebeğim pıtırcığım hep böyle diyorum pıtırcıkla kelebekcik aynı ben aynı ben aman allahımmmm 🙂 her eline alan bana benziyor diyor bakalım hayırlı evlat olsun da kime benzerse benzesin orta kaynıma benzemesin 7 /24 onu görüyorda

şimdi kışdayız fırın yemekleri güzel gider

yoğurt çorbayla başlayan ve ardından canınız çekmesin avcunuzu yalayın zaten yemekle arnız yok hehehe

fırın tavuk yada köfte patateslı tavuk ve yanına salata güzel bir salata kırmızı lahanalı havuçlu salata üzerine nikonun gibi harf oluşturablirsin

pasta olarakda yetişirmi bilmiyorum hazır alsan dilimli yeter size bence
meyveli ve çikolatalı iki tane

yada tremusu yap

bende öyle dedim tes tamam kalsın istemiyorum dedim

ya ben ona bakmıştım usg'ye bakınca benimki sağda duruyor..

ama o görüntü rahimdeki görüntünün tam tersimi onu bilmiyorum işte 😕

Allah'ım neye dikkat etmişin ya. BEn düşünüyorum da bir türlü hatırlamıyorum. Kağıtta görünende sağsa kız soldaysa erkek cinsiyeti diye bir durum varmış canım. Eve gidibnce bakıcam bende

Allah'ım neye dikkat etmişin ya. BEn düşünüyorum da bir türlü hatırlamıyorum. Kağıtta görünende sağsa kız soldaysa erkek cinsiyeti diye bir durum varmış canım. Eve gidibnce bakıcam bende

ettim tabi ben herseye dikkat ederim az takıntılıyımda

tamam kağıda göre benimki sağda duruyo bakalım tutacakmı 🙂

bana herkes erkek diyo ya 🙂