Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

merhaba kızlarrr ay çok şükür site kendine gelebilmiş 🙂

tesss geçmiş olsun canım çok üzüldüm dinlen azcık çok yorma kendini..

ikraaaa hayırlı olsun kuzuuuu herseyde vardır bi hayır birlikte büyür bebişlerin işte ne güzel 🙂

kızlar ya size bişey dicem benim sabah kalkınca ellerim azcık şiş oluyor yüzük filan takarken hissediyorum kötü birşey yoktur değilmi ?

birde kasık ağrım var benim ya hiç kesilmedi bu normalmi acaba ?

cumartesi randevum vardı gittik şeker ölçümü için

bu sefer kendi doktorum değildi özel bir dışardan dr du yine aynı hastaneden çok ilgilendi bir saatini ayırdı bize bayağıda ünlü biri bu o kadar hastası var giden gelen eksilmior hiç
renkli ultrason 4 boyutlu ya girdim resmen herşeyi oluşmuş öpücük atıyor sanki ağzını açıp kapıyor ayakalrında çapraz yapmış renkli bir başka ya sanki bana benziyor biraz

cmt hastane çıkışı gezdik mobilya baktık ay uçmuş fiyatlar ya o kadar veremem mobilyacımızı bekliyorz bakalım
ne fiyat çıkarcak

yatak odamı çektim yanlardaki komdini kaldırdım çok rahat bir odalık yer kaldı oraya ayarlıcağız bişeyler
hayırlısıyla bir doğsunda pıtırcık

1kg olmuşuz boyumuzda iyi herşey normal çok şükür

Günaydın kızlar,

daha iyiyim ben şükür inş. günün sonunda da böyyle alabilirim akşama da böle olsam bişi istemem. Sahilcim ne güzel renkli renkli görmüşsün yavrunu ne güzel darısı başımıza olsun inş. Kafacım benim kasıklarım arımıyor artk canım ilk haftalar ağrıyordu. Doktoruna sor gidince

kafaaaa 🙂

su içmiyorsan şişersin tuzlu yiyorsan da aynı zamanda

ödem denilen şey vücütta şişlik aam erken senin muhtemelen tuzlu bişeyler yediğinden olur yada vücüt susuz kalır günde 2 lt en az su iç tüket şişlik olmaz

kasık ağrısı diğer adet günlerinle denk geliyormu bir hafta kala ağıran ağrı gibi brde büyüyünce baskı ypıyordur ondan
üşütüncede ağrı olur ayaklarını sıcak tut

günaydın canımmm..iyi olmana sevindim inşallah daha iyi olursun...kasık ağrım kesilmedi gitti ya 😕 bu hafta sonu sorucam inşallah doktora canım

sahillll 🙂

aslında suyu çok içiyorum ama tuzu fazla tüketiyorum sanırım azcık azık kesmeye çalışıyorum şişliği biraz geçer gibi oldu sanki inşallah daha iyi olur

kasık ağrımda genelde var ya 😕 bilmiyorum mesela oturup kalkarken sızladığını hissediyorum..bakayım hafta sonu onuda doktora sorucam umarım kötü birşey yoktur ya korku içerisindeyim hep 😕

birde benim karnım baya şişti kızlar ya,pantolonların hepsi sıkıyo..bi tane kadife vardı 38 beden onu giyiyorum artık alışveriş almam yapmam lazım

sahilll bu arada bebeğini görmüzsün sevindim renkli ultrason çok güzel oluyo ya gecen banada vermiş daha detaylı gözüküyo bebecikleri renkli resimlerde 🙂

tes ya niye böyle dirençsiz kaldın ki dikkatte ediyorsun ama oldumu oluyor baksana 🙁

kivi ye gribe iyi geliyor

Kayınvalidem hastaydı canım onu acile götürdük ordan kaptım sanırımm hiç gücüm yok ya şimdi bile çok halsizim

- - - Updated - - -

şiştim deme kafa ya bunalıma giricem benim pantolnlarım üstümden dökülüyor😕