Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

🙂🙂 koptum burda kafa ya süperler. En çok bunu beğendim

Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? he, sorarım size? ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı ? erkek mi ?

- - - Updated - - -

Annem herşeyi krem alıyo şimdi🙂 Zevkeriiz uyuyor demek ki. Ay bir normale dönsem kına yakıcam burda🙂

bende çok begendim yazıları tess 🙂

evlenirken yakmadın bari şimdi yakalım kınanı hehe 😀

- - - Updated - - -

annen zevkli hatun canım çeyizinden biliyoruz zevkelerimiz benzediyse ne mutlu bana 🙂

Günaydın kızlar. Sabah iştimasına geldim. Sağ baştan sayın bakayım. Ay bu sabah nasıl zor uyandım anlatamam sürüne sürüne kahvaltı yaptım zorla giyindim geldim şimdi oturdum güç topluyorum hiç enerjim yok ya sürekli öf pöf diyip duruyorum sabahtan beri

tes uykuların bana gelsin tüy toplucam üstünden uyu uyu 🙂 çok uykusuzum dicen günler olcek
ahaha

gözlerim yanar buram buram uyku uyku diye gece cino gibi gözlerim açılıyor

sol baştan sayalım ben burdayım

akşama misafirim var çok bişey yapamadım
bir kaç bişey yeter sanırım

ay sahil uykusuzluktan mı bilmiyorum ama müthiş bir halsizlik var üzerimde şuan halimi görmen lazım bu yazıyı bile zor yazıyorum takatim yok hiç. Ama mecbur sürüne sürüne de olsa geldim. Hastamı olucam acaba boğazım yanıyo hafif. Uykusuzlukta çok kötü onuda istemem🙂

Ay misafire bişi hazırlamayı zaten artık sahil ya gelen getirsin kuru pastasını sen çay demle yeter🙂 Ay ben eve gidip nasıl yemek yapıcam

valla dün ağdacıya gittim cmt dr gitcem temiz olsun
sonra eşim spora yazıldı tekrar çorba istedi onu yaptım
az da ızır zıvır toz aldım 10 da yataktaydım hehehe ama tabi ne kadar süre uyuyorum onu bende bilmiyorum

günaydın kızlarr burd olan el kaldırsın🙂

dün doktora gıttıkk 1 saat muayene ettı renklı ultrason goruntulerı cektı kalbını beynını omurgasını dudagını her bıseyını kontrol ettı kemıklerını şükürler olsun sorun yok herşeyi normalmiş doktor dediki çok hareketli maşallh hiç durmuyor bide fotografını ckerken güsel pozlar yakaladık doktor dıyor fotojenık olcak dün 1 saatten fazla muayene etti doktor çok memnun kaldım aferin ona🙂oğluşumun şeyini de gördük🙂annemlerı aradım babam dıyor kı eger bnm ismimi koyarsanız size araba alacagım🙂bnde ne dıyecegımı bılemedım babam ısmını koyarsak ki koymak ıstemm kayınpederim alınır olmaz iki isim koysak babamn gönlü olmaz kısacası hiç bulaşmamak🙂

Ben yatsam hemmen uyuyorum o konuda sıkıntım yok ta dün 20dk vardı ona baktım kestirmedim koltukta ondan mı oldu acaba. Bana kestirmeler iyi geliyo galiba. Doktorun alttan bakmıyo dimi canım görecek mi tüy felan. Bende geçen epilasyon aleti ile yaptım kendim artık daha çok uzuyorlar sanki

sahıll ya bn gecelerı cok huzursuz uyuyom lavanta yagının uykuya ıyı geldıgın okudum aldım yastıgıma döküum faydası yokk hıc derın ve gusl uyuyamıyorum gece hiç uyanmıosam 40 defa uyanıp saga sola donuom