kafacm canm bnm sen sordugum şeyi şöyle burda hepimizi senn sevıncını paylasmadık mı en cokta sahıl sevnmedımı herkesı tek tek aramadımı? bunun dısında yanlış anlasılıo olabılır burda anlatamıyoruz derdımızı ustelk hamıleyız gergın olabılıyoz
ay iki dakika gitim ne olmuş burda yapmayın kızlar lütfen. Biz hepimiz burda topiği ayakta tutmaya çalışıyoruz. Lütfen ikiniz de eskisi gibi sohbetlere eşlik edin gelin. Siz gelmeyince ikinizi de merak ediyoruz
kelebek ayrıca bu yazım sana bebek çocuk olayına herkese sevindim bu çok ayrı bir konu şimdi yine yanlış anlaşılmasın 🙂 burdan silinen giden ark.lara bile sevindim bu ayrı bir konu kafa yine hamile olsun yine sevinirim o çok çok başkaa
kafacm canm bnm sen sordugum şeyi şöyle burda hepimizi senn sevıncını paylasmadık mı en cokta sahıl sevnmedımı herkesı tek tek aramadımı? bunun dısında yanlış anlasılıo olabılır burda anlatamıyoruz derdımızı ustelk hamıleyız gergın olabılıyoz
geldim kelebek nasıl mğdahele edeyim sıkı yönetim ilan edeyim bari sabah 9 da iştima var kızlar tam 9 da burda olup imza atmayanın yakarım hamileliğini🙂
geldim kelebek nasıl mğdahele edeyim sıkı yönetim ilan edeyim bari sabah 9 da iştima var kızlar tam 9 da burda olup imza atmayanın yakarım hamilliğini🙂