kelebekcim bu kelimelerden hangisi begendin acaba canım ?
ben senden rica ettim üslubuna dikkat et dedim ama senin yazıdıgına bak 😀 hayır sahilcim tabiki bende öğrenecek değilsin kaç yaşına gelmiş kadınsın benim ne haddime zaten ben benden öğren demedim 😀 rica etmiştim
kelebeğemi yazdın 🙂 yani kısaca kelebeğe ne gitme diyorsun defolsun gitsin diyorsun yani 🙂
kelebekcim benim kimseyle prpblemim yok kaprisli kompleksli değilim çok iyi biliyorsun beni isteyen gelir isteyen gelmez zorla kimseyi tutmuyoruz burada
tesde biliyor bunu daha geçen onada yazdım kinci biri felan olsaydım hiç birşey umrum olmazdı
ben yokkken geliyor varken gelmiyor olarak görülüyorsa ınan bu durum beni hiç bağlamazzzz
kelebek ayrıca bu yazım sana bebek çocuk olayına herkese sevindim bu çok ayrı bir konu şimdi yine yanlış anlaşılmasın 🙂 burdan silinen giden ark.lara bile sevindim bu ayrı bir konu kafa yine hamile olsun yine sevinirim o çok çok başkaa
kelebek ayrıca bu yazım sana bebek çocuk olayına herkese sevindim bu çok ayrı bir konu şimdi yine yanlış anlaşılmasın 🙂 burdan silinen giden ark.lara bile sevindim bu ayrı bir konu kafa yine hamile olsun yine sevinirim o çok çok başkaa