kelebekcim benim kimseyle prpblemim yok kaprisli kompleksli değilim çok iyi biliyorsun beni isteyen gelir isteyen gelmez zorla kimseyi tutmuyoruz burada
tesde biliyor bunu daha geçen onada yazdım kinci biri felan olsaydım hiç birşey umrum olmazdı
ben yokkken geliyor varken gelmiyor olarak görülüyorsa ınan bu durum beni hiç bağlamazzzz
kelebekcim benim kimseyle prpblemim yok kaprisli kompleksli değilim çok iyi biliyorsun beni isteyen gelir isteyen gelmez zorla kimseyi tutmuyoruz burada
tesde biliyor bunu daha geçen onada yazdım kinci biri felan olsaydım hiç birşey umrum olmazdı
ben yokkken geliyor varken gelmiyor olarak görülüyorsa ınan bu durum beni hiç bağlamazzzz
sen son günlerde ne dediğinin farkında değilsin heralde...
bende beni burda zorla tutuyorsunuz demedim..kii sen istemeyince gidecek sen isteyince gelecek hiç değilim..lütfen tavrına ve konuşmalarına dikkat et..
kimsedende korkum yok çok şükür kendini fazla ciddiye alma..burda bugün olmamın nedeni sen yoksun diye değil..yani sen burdayken korkumdan yazmıyor değilim...sen bugün sabah olsaydında ben zaten yazacaktım..ben selamımı veririm alan alır almayann almaz...
rica ediyorum lütfen üslubuna dikkat et...kaprisli kompleksi olmadıgnıda anladık inanki sabahtan beridir 2 muhabbet ediyoruz sen yine gelmiş eski muhabbetleri açıyorsun