Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ay iştahım açılsın ve uykulu halim azalsın başka bişi istemiyorum ben ya

Ben de netten baktım biraz genelde 3. ayda söylenen pek tutmuyormuş gerçi kelebek te 3. ayda öğredi bakalım ne diyecek doktor meraktayım bende 26 sında gidicem ben dokta canım senin ransdevun ne zaman

bende 26sında gidicem tesss 🙂 bakalım ne haberlerle gelicez 🙂

bu arada benim iştahım açıldı akşamları makarna yapıp yiyorum habire 😕

bende 26sında gidicem tesss 🙂 bakalım ne haberlerle gelicez 🙂

bu arada benim iştahım açıldı akşamları makarna yapıp yiyorum habire 😕

afiyet olsun yarasın size. Hiç bişi yemek canım istemiyo inşallah düzelir kilo aldın mı sen canım? doktor 3 ayın sonun 1,5 kilo almış ol demişti ama alamadım göbüşümde hiç çıkmadı hala dümdüz

canım ilk doktora gittiğimde 48 kiloydum gecen gittiğimde 50 kiloydum..dün annemde ölçüldüm 50.5 😀

hayret verici şekilde kilo aldım ben bile inanamıyorum 🙂

dediğim gibi benim göbeğim belli oluyo ama dışarıdan bakan anlamaz daha eşimle ben farkediyoruz 🙂 belim acayip kalınlaştı eskiden elimle kavrayabiliyodum şimdi kavramak ne mümkün aynaya bakınca acayip kalın gözüküyor..

zaten ilk önce belim kalınlaştı sonra göbeğim azcık büyüdü 🙂 göğüsleri zaten hiç sorma aldı başını gidiyo

5 ocakta gittim doktora en son canım o zaman 10+2ydim şimdi 11+5im 🙂

bugün 11+1 iz canım biz. Doktora en son gittiğimizde 8+5 ti sanırım.

kızlar sormamın nedenı bn doktora gıttıgmde 10 haftalık falandım bebegın ultrasonda kolunu kaldırdıgını gorduk erkek cocukları cabuk gelısır heraket edermış gelişimi hızlı olurmuş doktor bu yuzden net bı sekılde bna 11 haftalıkkn erkek dedı lakın bnm doktorun avantajı ozel klınık olması ultrasonlarn cok gusel olmasından kaynaklı bırazda

benimki kımıldamamıştı hatta sonrasında burda size sormuştum neden kımıldamadı acaba bi problemmi var diye hayırlısı olsun inşallah ya

kafa bnmde belım kalınlastı+utanarak söyluyorum gecen eşim bile dedi noldu senn bu göğüslrine dıye zaten iriydi iyice rahatsz edıcı boyutta oldu cok rahatsızım bu durumdan cok

benimki kımıldamamıştı hatta sonrasında burda size sormuştum neden kımıldamadı acaba bi problemmi var diye hayırlısı olsun inşallah ya

her bebek gelısım konusunda tabıkı aynı tepkıyı gostermez bnm nednse erkenden hareket etmıstı yaramaz cocuk🙂kime cekecek bılmıyorum🙂

kafa tatlm sen iş yernde sendıkaya üyemisin bize şimdi yasal olarak sendıkalasma olanagı cıktı ıdarede desteklıyor bn emın olamadım uye olmalımıyım dıye eşimde sendıka baskanlıgı yaptı suanda yardımcılıgını yapıyor tekrar bakanlk ıcın cagırıyorlar ama bız ıstemıyoruz cok yogun tempoda calısıyor o zaman sendıkann onemını bılıyorum ama emın olamadım aklıma geldı sna sorım dedım

kafa bnmde belım kalınlastı+utanarak söyluyorum gecen eşim bile dedi noldu senn bu göğüslrine dıye zaten iriydi iyice rahatsz edıcı boyutta oldu cok rahatsızım bu durumdan cok

benim göğüsler küçüktü kelebekcim şimdi daha güzel oldular

canım benim sendikaya üyeliğim var şuan için memnunum ama ben memur oldugum için herşeyimizi genelde devlet belirliyo yani sendikanın pek bi etkisi olmuyo..

mesela benim eşim işçi onun iş yerindeki sendika zehir gibi çalışıyor valla fabrikayla çok sıkı pazarlıklar yapıyo işçilerin hakları konusunda...mesela eşim çalışıtıgı yerde yönetimle sorunu olan direk sendikayla muhattap oluyo artık sen düşün...

yani sendika işi biraz çalışma yerine bağlı bence...ama bazı sendikalarda insanı resmen sömürüyorlar..

siz oranın ortamını daha iyi bilrisiniz canım

benimde sadece gögüslerim şişti biraz onun dışında hiç bir değişim yok fiziğimde. Ben kusuyorum ya ondan mı kilo alamıyorum acaba

- - - Updated - - -

benimde gögüslerim minikti şu halinden memnunum keşke hep böyle kalsa🙂