tıbben hıssetmen mümkün degıl ama bazen rahım büyümesinden ileri gelen agrı ve kasılmaları bebek hareketlerı sanabiliyoruz aslında bu gerçek değil🙂tıb dilimi konuşturdum hemen🙂 ilk aylarda agrıların oluyor 3 aydan sonra onlarda kalmıyor kafa sende kusuyormusun tes gibi
kızlar dün gezmeye gıttım aksam o kdar cok yedım ki anlatamm resmen karnım şişti herken bna bakıyor aman sen ye dıyor dedm yemek mesele degıl kılo almamam gerek ama oyle gusel yapmış ki kendımı alamadım tabak tabak yedim oğlum obur olacak
tıbben hıssetmen mümkün degıl ama bazen rahım büyümesinden ileri gelen agrı ve kasılmaları bebek hareketlerı sanabiliyoruz aslında bu gerçek değil🙂tıb dilimi konuşturdum hemen🙂 ilk aylarda agrıların oluyor 3 aydan sonra onlarda kalmıyor kafa sende kusuyormusun tes gibi
benim mide bulanım çok fazla oldu her kokudan midem bulandı ama kusmama çok fazla olmadı..doktorun verdiği bulantıyı önleyici hapmı etkili oldu bilmiyorum..genelde meyve yediğimde filan kustum hep ama şimdi hiç kusmam yok kokularda düzeliyor artık yavaş yavaşş....
canım seni merakta bırakmak istemezdim özür diliyorum ama bazı nedenler vardı gerçi hala var ama neyse 🙁
inşallah bir kaç güne düzelir canım,ben daha iyiyim bu aralar..başka hamileleri görünce ben sanki çok daha hafifi atlatmışım gibi geliyo böyle olunca erkek oluyormuş bakalım görcez artıkın 🙂
doktor bana son gittiğimde elevit vermişti canım..başka birşeye gerek yok dedi..ama oda çok mide bulandırıyo bende gece yatmadan önc içiyorum...
ben de elevit içiyorum içinde kahvaltıdan sonra yazıyordu ben de öyle içiyorum 3. ayın bitmesine bişi kalmadı geçer inşallah hamileliğin güzel kısmına geçelim artık. Benim ne çok ağır ne de çok hafif geçiyor görcez bakalım eyimiz olacak🙂 Bana da çok uyuyorum diye oğlun olcak diyorlar
kızlar dün gezmeye gıttım aksam o kdar cok yedım ki anlatamm resmen karnım şişti herken bna bakıyor aman sen ye dıyor dedm yemek mesele degıl kılo almamam gerek ama oyle gusel yapmış ki kendımı alamadım tabak tabak yedim oğlum obur olacak
ben de elevit içiyorum içinde kahvaltıdan sonra yazıyordu ben de öyle içiyorum 3. ayın bitmesine bişi kalmadı geçer inşallah hamileliğin güzel kısmına geçelim artık. Benim ne çok ağır ne de çok hafif geçiyor görcez bakalım eyimiz olacak🙂 Bana da çok uyuyorum diye oğlun olcak diyorlar
- - - Updated - - -
ay benim de iştahım açılsa negüzel olur kelebek ya yemek lafı duyunca bile içim dönüyo
tess bak senin kusman elevitten kaynaklı olabilir çünkü o çok mide bulantısı yapıyo mesela gece içip yatıyorum uyanınca midem çok fena bulanıyo hemen uykuya devam etmeye calışıyorum 🙂
vücudunda değişiklik varmı peki canım 🙂 benim göbeğim çıktı 🙂 ama ben kendimi bildiğim için görüyorum 🙂
cinsiyet konusunda her kafadan bir ses çıkıyor ya 🙂 çok uyuyunca erkekmi oluyormuş 😀
doktor bir dahaki randevuda belki gözükür demişti eşim şiddetle o günü bekliyor
benim mide bulanım çok fazla oldu her kokudan midem bulandı ama kusmama çok fazla olmadı..doktorun verdiği bulantıyı önleyici hapmı etkili oldu bilmiyorum..genelde meyve yediğimde filan kustum hep ama şimdi hiç kusmam yok kokularda düzeliyor artık yavaş yavaşş....
bn hayatmda kusdugumu bılmem kafa oyle bı yetenegım yok ılgınc ama yok 🙂 kokulara karsı hassasım normaldede yemek yaparm yıyemem cunku yaptıgım zaman doyarım hamılelktete boyle oldu ama boyle gezmeklerde gusel hamur ıslerını kacırmıyorum affetmıyorum vla🙂kafa artk yavas yavas 3 aydan sonra hıc bırsey kalmayacak cok rahat olacaksınz ınsallh
- - - Updated - - -
ay benim de iştahım açılsa negüzel olur kelebek ya yemek lafı duyunca bile içim dönüyo
uykunla alakası yok oglanın🙂bnada kızın olcak dedıler yatagıma ılk kız cocugu oturdu dıye ama oglum olucak batıl ınanc bunlar.her bunyede gebelk farklılık gosterebılıyor tes saglıklı olsunlar bak bnde ılk baslarda kız ıstıyor gıbıydım ama oglum oldugunu duyunca sankı ayrı bı gurur verdı sunnetı askerlıgı dugunu ne bılım erkek annesı olmak ta cok gusl mukemmel bnce ayırt edılemez saglıklı olsunlar oncelkle belkı kız olur bakarsn bnm kız dogdu ıcıme sana 🙂
tes yakında homidi gırtlak yıyeceksın uzulme🙂kılo alacagız falan yıyemıyorum dıye uzulme kuzum boş yere 3 aydan sonra oda kalmaz
tess bak senin kusman elevitten kaynaklı olabilir çünkü o çok mide bulantısı yapıyo mesela gece içip yatıyorum uyanınca midem çok fena bulanıyo hemen uykuya devam etmeye calışıyorum 🙂
vücudunda değişiklik varmı peki canım 🙂 benim göbeğim çıktı 🙂 ama ben kendimi bildiğim için görüyorum 🙂
cinsiyet konusunda her kafadan bir ses çıkıyor ya 🙂 çok uyuyunca erkekmi oluyormuş 😀
doktor bir dahaki randevuda belki gözükür demişti eşim şiddetle o günü bekliyor
Ben de netten baktım biraz genelde 3. ayda söylenen pek tutmuyormuş gerçi kelebek te 3. ayda öğredi bakalım ne diyecek doktor meraktayım bende 26 sında gidicem ben dokta canım senin ransdevun ne zaman