canım seni merakta bırakmak istemezdim özür diliyorum ama bazı nedenler vardı gerçi hala var ama neyse 🙁
inşallah bir kaç güne düzelir canım,ben daha iyiyim bu aralar..başka hamileleri görünce ben sanki çok daha hafifi atlatmışım gibi geliyo böyle olunca erkek oluyormuş bakalım görcez artıkın 🙂
doktor bana son gittiğimde elevit vermişti canım..başka birşeye gerek yok dedi..ama oda çok mide bulandırıyo bende gece yatmadan önc içiyorum...
kafa öncelikle gecms olsn snada canm ama bna kalırsa ortada neden falan yok gereksz alınganlk yapmayalm şurda kaç kişi kaldık ki zatn sna kimse ulaşamıyor hani iş veye cep telefonuna bana bu durumda bıraz esrarengız gelıyor neden kendını merakta ve gızemlı bırakıyorsun ki🙂
kafa öncelikle gecms olsn snada canm ama bna kalırsa ortada neden falan yok gereksz alınganlk yapmayalm şurda kaç kişi kaldık ki zatn sna kimse ulaşamıyor hani iş veye cep telefonuna bana bu durumda bıraz esrarengız gelıyor neden kendını merakta ve gızemlı bırakıyorsun ki🙂
öncelikle sağol kelebekcim...sanada biri habire laf soksa sende alınganlık yapardın diye düşünüyorum ama artık bu konudan konuşmayalım lütfen..
ben sadece rahatszılık vermemeye çalışıyorum vede çalışıcam bundan sonra..
kendimi merakta bırakmıyorum ki kelebek 🙂 onuda nerden çıkardın normalde face yok benim ama sizlerden kopmadan değişik adla face açtım..cep telefonumda tesssss te vardı ama bi sapık dadandı o noyu eşim kullanıyordu ama sapıgın bi tanıdık oldugunu öğrendik malesef 😕 o yüzden onada kullanmadıgımı söylemiştim.
bn yanlış anladıgını düşünüyorum öfke kalpleri birbirindn uzaklaştırır bu yüzden kızmak ve kırılmak yerıne burda paylştıklarımızn degerını bılelım hepmz için böyle her gün gelebilrsn kımseye rahatsz vermıyorsn sahıl de gelsn tes nıckı zatn baska da kimse yok kırgınlıklar devm etmesn bunu sızı sevdıgım ıcın soyluyorum hee bıda merakta bırakma tes le ıletısm kur en azndan
kızlar bnde bugun doktora gıdecegım oglusumu gorecegm 5.30da randevum
yarn 4. Ayımızı tam olarak dolduruyorum henüz hissetmiyorum sanırım 1 ay kadar daha zamanm var ama geceleri cok uyanıom bn dun gece yastıgıma lavanta yagı damlattım rahat uykuyu saglıyormus pek faydası olmadı🙂sizde boyle bı sorun var mı
yarn 4. Ayımızı tam olarak dolduruyorum henüz hissetmiyorum sanırım 1 ay kadar daha zamanm var ama geceleri cok uyanıom bn dun gece yastıgıma lavanta yagı damlattım rahat uykuyu saglıyormus pek faydası olmadı🙂sizde boyle bı sorun var mı