bizim de burda arada elektrık ve su kesıntısı oluyor hadı suyun caresı var bıdon koyuyorum bn kenara her ıhtamale karsı ama elektrık kesılınce evde sessiz sedasız otur🙂
bnde cuma gunu hazırlık yaptık kek ve kurabıye yaptım dayım ıcın cumartesı esımı işe yolladm sabah 9 da temzlge basladım bı gusel temzlk yaptım tertemız oldum evım şükür🙂öğleden sonra yola cıktık cumartesı dayımlrda kaldık pazar gunu gunluk guneslk bır havaya uyandık öğleden sonra yola cıktık geze geze evimize geldık eşim grıp olmuş kıyamm ona corba yaptım meyva suyu ıcrdım bugun bıraz toparlandı şimdide dosya işliom iş işş yine işşşş🙂
kelebek bir haftasonuda temizlik yapma be🙂 Bende cumartesi full çalıştım zaten pazarda temizlik yaptım kayınvalidemler yemeğe geldi onlara hazırlık yaptım ağırladım öyle geçti pazarda şu tatiller nasıl geçiyor hiç anlamıyorum zaten
geçmiş olsun eşine bende silp süpüreyim dedim ama elektrikler yoktu artık akşama gidince herhafta silinmelik oluyor bir yaptığım yatak toplamak kahvaltı hazırlamak birde balkon yıkadım toz olmuş başka yan gel oldum hep
- - - Updated - - -
bende bu hafta bir ark gelecek onu alıcağım eşiyle çarşamba felan olur bir kaç bieşy detaya girmeden 🙂 çıksın aradan