Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar bızde aksam gezmeye gıdecegız ıkı tane kızı var hedıye aldık oglen ayy ates pahası zaten bn ıkı saat begenemedm esımde sıkıldı neysekı sounnda ıkı tane badı aldım ınsallh begnrler 25 tl den asagı bır sey yok cocuk seylerı ne pahalı dedım esıme yandık bız🙂

gerçekten küçüxük şeyler dünya para neyseki hediye geliyormuş çok kıyafet ordan yırtarız🙂 bizi ancak bez parası batırır😛

yaaaa aratma bana şimdi o meyveyi canın çektiyse çok üzülürüm🙂 Bende o sana dediğim mezeyi yaptım misafire doya doya yedim o aşermemi oluyordu acaba:9

gerçekten küçüxük şeyler dünya para neyseki hediye geliyormuş çok kıyafet ordan yırtarız🙂 bizi ancak bez parası batırır😛

bez parası ciddi cok gıdecek bn ablama her gıderken bez alıyordum artk almıyorum malum kendı ogluma para bırıkımı yapıom🙂

yaa ne bilim tahmin olsun diye şey ettim of bide o meyveyi sipariş verelim kelebek yesin sahilcim🙂

verelm kızlar sız yarn cıkın geln bna dıledıgınız her seyı siparıs edelım bütün gebe ler oturup afıyetle yıyelım tıkanana kadar

tes bnm siparıs ettiğim yer sebze ve meyve dunyası bugun kargoya verıdler hemen bakalm kac gunde gelecek geldıgınde dedıklerı gıbı mı olacak

🙂 fiyatlar ne öyle ya yuh dedim yani fırsatçılığın daniskası😛

tes bu sıtede dondurulmuş ürünler var ondan ucuz bnm sitede dondurlmuş degıl dısarıdan gelıyormuş ondan pahalı ayy nesee yaz gelsnde doya doya meyve yıyelım vla 🙂