dün hava cok soguktu ıyıkı cıkmadno sogukta sıcacık sobalı evnde mıs gıbı oturdun vla sobaya hasret kaldk biz donduk dün kalorifer yanmıyor yan sada sıcaklıgı asla sobann gıbı saglklı ve gusel degıl soyle sobann uzernde kaynayan demlıgı cıtırdayan kestanelerı ozledım be sahıl.burayada kar yagsn ıstıyoruzzz amin
🙂
tes elımde deıl kuzum unutuyorum herke dıyor kızım dıkkt et nıe kosturuyon artk harekletrını kısıtla dıye nerde cocugumda boyle kosarak dogarsa sasırmam
kızlar bende sıze bır sey soylım bnm 3.5 aydır ılk defa canm bır meyve ıstedı suan mevsımı olmayan bır sey ruyalarıma gırdı boyle kolı koli görmenz lazm ayy nasl canm cektı ısmını soylemıom sızınde cekmesın neyse dedım netten bakım aa bi site buldum aradım bı beyefendı actı konustuk meyvelerın 250 gram olarak gonderıldıgını dısarıdan geldıgını taze oldugunu soyledı bnde hemen sıparıs verdm 250 gramı ıcın 56 tl yı kapıda odeyecegım eşimi aradm tereddtle oda kızmadı neysekı canın ıstemıs kırk yılda bır sey al dedı yoksa oyle hıc canm bır sey cekmemıstı