Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ne bilim sahil ben 15 dk bulduğum fırsatta bile hemen uzanıyorum ya bu aralar halim çok kötü🙂 Siz aşağıdan doğalgaz çekmiştiniz sanıyorum ne oldu ısıtmıyor mu sobaya geçtiniz. Ay sobayı nasııl özledim bir bilsen her akşam kestane yapardım kesin sobamız olsa🙂

🙂🙂 way demek aşerme böyle bişimiş benimde canım arada bişi çekiyo da bu kadar şiddetli değil aşerme sanırım çok şiddetli oluyo bende o duyguyu çok merak ediyorum. Erik mi istedin🙂

haftasonu evde ol dinlen canım ben bol bol uyuyorum valla🙂

🙂🙂 way demek aşerme böyle bişimiş benimde canım arada bişi çekiyo da bu kadar şiddetli değil aşerme sanırım çok şiddetli oluyo bende o duyguyu çok merak ediyorum. Erik mi istedin🙂

tes bn haftasonu bıle 8 de ayakta olurm hayattaoglene kadr uyuyamm esım uyur aksama kadr bıle olsa bn nerdee cok nadir 9 yada 10 da kalktıgım olmuştr

tess başka bir meyve istedi bnm aşermelerm olmadıda bu boyle gunlerdr rüyamd afalan şımarıklık olmasn dıye söyleyemedm eşime ne bilim böyle cok nazlanıp onu canm cekıo bunu ıstıom havasına gırmek ıstemıom ama yarını dört gözle beklıom 🙂🙂
tes sen bol bol pekmez bal yee vitamn al senn bünyen hassas zayfçıksında🙂azıcık örnek al bizden🙂

doğalgaz sobası canım işte 🙂 anla o kadarını 🙂

tes sende kız ismini vermiyor bayrak sallar gibi yazıyon belki şimdi benim canım istedi ne yapcan 🙂))

aaa yazmayın yiyecek özellkile meyve ve özellikle erik ahh olsada yesem yeşilllerden tuza banıp banıp

tessssssssssss