Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bende hepsini izledim kuzu begendim aynen cok yakisikli yaaaaaa kizda bi okadar cirkin
neresine vuruldu bilmem teneke gibi

aynen nicki üstelk gercek hayatta bella onu aldattı ama edvard affetti yinee ne buluyorsa onda bizim gibi hatunlar dururken

eşim çok kızıyor bna ama cok yakısıklı ya bn oyle kolay begnmem ama kendımı lıselı ergenler gıbı hıssedıom onu ızlerken

heyecanla şafakvaktı 2 yi izlemeyi beklıyorum suanda nette alt yazılı çıksın hemen ındırıp ızlıcem🙂sınemeda kacırdım cunku

pinecan işte geldim burdayım
ha

- - - Updated - - -

hastayım pine ya grip oldum ikinciyeee niye böyle zırt zırt hastalanıyorum anlamıyorum ilaçtada içemiyorum geçmez bu benden 20 gün pöf diyorummmm

kızımız nasıl durucuk bakalım

oyyyy çok geçmiş olsun ilaç içme zati de meyve ye bol bol portakal mandalina ye duru erken gelecek gali,ba teyzesi

canım 36 hatadasın böyle olur zaten sıkıntı yapma hayırlısıyla gelsin inşallah kızlar erken gelirmiş diyorlar ya

sen dikkat et dinlen güzelce zaten vaktin gelmişti izin için
çantan felan hali hazırda olsun ay canım ya allah kolaylık versin güzel haberlerini alalım inşallah kış bebişimiz

kız sende doğdunmu nilay sonra ben aboooo zaman nasılda hızlı geçiyor daha geçen gün 4 aylıktın kınada karşılaştığımızda son halini göremedik hiç yakışmıştır sana ama boyda az vardı endamlı 🙂