hoşgeldin nikicim. Ben ovulasyona bakmadım hiç canım ilk denememizdi akışına bıraktık hatta o ay eşim yoğun dönemdeydi çok deneme yaptığımız söylenemez ama yiyecek lokması varmış yavrumun en dorusu stres yapmadan beklenti içinde yapmadan normal yaşamak galiba
fakat memur özel çok farkediyor..ben şimdi 4 ay izne çıksam istediğim kadarda izin kullabiliyorum..ücretsiz izinede çıkabiliyorum ve işim beni bekliyor olacak..maaşımda yatıyor.
ama özel sektörde çalışan bi arkadasım var 4 ay doğum iznimi kullanıcam dedi iş yerine,tamam dediler ama daha izninin 1.ayı dolmadan işte çıkarıldı..yani bi garantisi yok onu demek istedim..yoksa dediğin gibi herkese geçerli bu yasa fakat özel şirket izin verirse..
evt malese fbu tarz sıkıntılar oluyor kafa ama bu devredede eşimin kimliği devreye girer diye düşünüyom yni içim rahat en azndan ama dılerm ınsallh herkes bu hakkını gonul rahatlıgyla kullanr
tes senn dukkann var ama sanırım bır sırketler grubuna aıt markalı bır dukkan sen onun işletmecılıgını yapıyorsun degıl mı yanılmıyorum
evt gelen gıden yok pek buara