Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

evt huzurcum denk gelemedık hıc sennle bizim 4 ay rapor hakkımız var bn cogunu dogum sonrası kullanmayı dusunuyorum lakin şimdi yeni bir yasaya göre rapor hakkı 6 ay olmuş dıyorlar bakalm bana kadar gelecekmi oyle olursa süper olur 6 ay cocuk buyuturm ınsallh ALLAHIM dualarımızı kabul etsin

kızlar sızlerın rapor durumları nasıl dogum sonrası iş konusunu ne yapmayı dusunuyorsunuz?

Günaydın kızlar, tahmin ettiğim gibi sahil gelmemiş sabah ulaşım işkencesi çektik metro arıza yapmış çalışmadı otobüsler dolu almadı ben bir şekilde geldim ama sahil gelememiş olabilir onun geldiği istikamet çok daha feciydi.

Kelebekcim yada 1 sene rapor verse de bana işlemiyo🙂 Benim son ayım ramazana geliyo belki son 15 gün gelmem duruma göre bakıcam. Doğumdan sonrada 40 ına kadar evde kalırım sonra gelirim gene mecbur. Allahtan annemin evi yakın yavrum orda duracak emzirme saatlerinde gidip emzirip gelirim diye düşünüyorum. Hava güzelse annemde getirir onu. yle idare edicem. Ek gıdalara geçince daha kolay olur iş zaten

merhabalarr kızlarr 🙂 hamilelere bugün tatilmi diye çok baktım ama olmadı tatil değilmiş işteyim 🙂

ben memurum zaten 6 ay yasasını benden bekliyorum bize yetişse bari öyle olursa 6 ay izinli olucam..sonrasındada 1 ay filan yıllık iznimdem kullanırım heralde...işe başladıktan sonrada hergün süt izinlerim olucak mesaidende erken çıkıcam..

bebeğimde hemen hemen bi 7 aylık filan olur ondan sonra başlarım işe 🙂

şuan için durum çok vahim değil gibi gözüküyor

aa sahılı merak ettm bak şimdi bi ms j atım
tes senn kendı işin degılmı neden hemen işe dönüyorsn pekala yerını bırını alsan olmaz mı

kafa eft 6 ay olmuş rapor hakkı eskıden 4 aydı

tes sahıl bugun işe gıtmemış onun sinüzütü varya hasta biraz 🙁

oh memur olmak varmış🙂 Benim de tek avantajım annemin yakın olması çocuğum burda benim yanımda büyüyebilecek diye planlıyorum

oh memur olmak varmış🙂 Benim de tek avantajım annemin yakın olması çocuğum burda benim yanımda büyüyebilecek diye planlıyorum

gerçekten işimden çok memnunum Allah isteyen herkese nasip etsin...yoksa özelde filan çalışsaydım ne yapardım hiç bilmiyorum..

ama seninde kendiişin zaten tess istediğin anda bırakabilirsin birde dediğin gibi annen çok yakın emzirmeye görmeye yine hemen gidebilirsin 🙂

kendi işim diye dönüyorum zaten yoksa umrum olmaz😛 Yerime birini alsam da benim işimi yaşamaz canım Sap bilgisi lazım sistemi kullanabilmesi lazım alacağım kişinin annnem 40 ına kadar idare eder ama ben yine ara ara uğrar sisteme girişleri yaparım

işte benim avantajım annemin yakınlığı bir de kendi işim olduğu için mesai saarlerinde de çocuğum burda olabilir yine birlikte vakit geçirebiliriz. Tam karşıda okulda var🙂 yarım gün burda yarım gün okulda vakit geçirir benden kopmamış olur