huzur gelmiş hoşgelmiş geçen sene mi taşındınız 1 sene ne çabuk geçti ya inanamıyorum bu zamana ben. Özledik seni huzurcum. Biz kafayla doğurana kadar herkes doğurmuş çocuğıyla ilgileniyo olacak buralarda kimse kalmaz😛
çok sağol sahil ablam için duana.
aklınıza gelince dua ederseniz çok memnun kalırım
zaman çok çabuk geçiyor tesadüf.. sahil 7 aylık olacak diyince çok şaşırdım ben. ne ara geçti o kadar zaman. tabi bana kolay bakalım sahile nasıl geçti.
ne kadar evde kalmayı planlıyorsun sahilcan.
tesadüf sen ne kadar evde olacaksın?
herkes anne olursa ben gelirim buralarda olurum canım..
kelebekim hoşbuldum, ben de sizleri özlüyorum.
bi adamakıllı vaktim olmuyor işte. ben müsait olunca da kimse olmuyor.
oğluşun nasıl
migrenin nasıl oldu
kısmet huzurcum ya vakit var daha marda kadar inş. çalışırıım sonrasıda yasal izin neyse şimdi iki aydaha uzadı ya bakalım yürürlüğe girdimi felan tasarı görüşülüyor yine neyse yasal hakkım onada razıyım 🙂
kısmet huzurcum ya vakit var daha marda kadar inş. çalışırıım sonrasıda yasal izin neyse şimdi iki aydaha uzadı ya bakalım yürürlüğe girdimi felan tasarı görüşülüyor yine neyse yasal hakkım onada razıyım 🙂
kısmet hakkımızdan hayırlısı hepimizin. benim işimde böyle gitmeli gelmeli diye kara kara düşünüyorum şimdiden nasıl olacak diye.
hamileyken ayrı zor, çocuk doğunca ayrı zor olur seyahat.
trenin için sıcak sahilo dışarısı da -2 dereceymiş. ama burda kışın pek güneş olmadığından iyice soğuktur tahminim. inşallah hasta olmam.
dikkat et yürürken kuzum, Allaha emanetsin.
burda gece cok gusrl kar yagdı bugun her yer bembeyaz buralara fazla kar yagmaz gecen sene ve bu sene ygdı gece esım nobetcıydı annemlerde kaldım babam uyandrdı bı kalktık kar yagıyor lapa lapa ayy nasıl ozlemısık kar ı cok guseldı