Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın esencim hoşgeldin 🙂

bizede söylemedi canım ama eşim duramadı sordu
doktorda daha belli olmaz ama bir dahaki gelişinizde bir daha bakarız dedi 🙂

hoşbulduk kızlar
evet canım başladı topladım herşeyleri ama daha vaktimiz var
halledilcek işler kaldı onlarıda yaptık mı tamamdır
sabırsızlanıyorum zaten artık biran önce yerimi bulayım düzenimi kurayım istiyrm.
geçen hafta da iş yerinde net hatları bozuldu
offf patladım resmen
giremedim hiç nete

tes hafta sonu temizlik yaptım cmt zaten çalıştım eve gittim yemek felan öyle

zaten salya sümük hasta oldum 🙂 sünüslerim dolu
çarşıya gittim bir kaç bişey aldım artık almam ablamlarda doldurmuş foto eklerim aldıkalrımı hafta içi

doğru hatırlıyorsun ben 16 haftada öğrendim cinsiyeti randevum o zamana denk gelmişti ikra daha erken öğrenmişti 11 hafta veya 12 haftada

- - - Updated - - -

esen fotonu koymuşun canım nete anladım hazırlıklar başlamış diye

ay inşallah yeni evin fotolarınıda görürüz

sen nasılsın iyimisin

günaydın kızlar

sahılım ya gecms olsun kıyamm cok zor bas agrısı sınuzit bilirim soguk havalarda kendını koru sacını kurut sen zaten dıkkt edıyorsundur gercı Rabbim şifa versn bir an önce.temizlik yapmadanda edemıom yordun kendını bn yakın olsam gelırdım yardıma şekerim🙂

esen evın hayırlı ugurlu olsun canım gule gule oturun ınsallh cok sevndım sızın adınıza

sahıl dogum gununde acıkcası eşimden bir şey beklemıyordum cunku hediye olarak mont almıştı ihtiyacm vardı diye o gün annemlerdeydik zaten ben mutfaga gectm cay demledım tabakları hazırlıodum kurabıye falan yapmıştık aa bı baktım elinde pastayla girdi hamile bir kadın ve bebiş esyalarıyla süslenmiş bir pasta bnde sasırdım bu kadar güsel bir sey beklemiodum şaşırdım cok vla ne yalan söylim çok sevndım üfledim mumları kestık yedik sonra🙂annemlerde cok begendı pastayı cok esprili olmuş dediler🙂güsel oldu🙂

hım hayırlısı olsun bakalım kelebek de yanlış hatırlamıyorsan 12 hafta küsür de öğrenmişti sahil ve pine 16. hafta civarlarında kızlar nazlı oluyo galiba😛

11 hafta 5 günlükken belli olmuştu bnm ayrıca bebegın hareketlerini ultrasonda ancak 12 haftalıkken net gorebılırsınız kızlar
bellı olmuyor cınsıyet konusunda bebegın hareketıne baglı erkek cocukları hızlı gelısır onu bılıyorm

kelebek ben 25 haftadayım nerdeyse 7 ay her daim hissefemiyorum hareketleri özellikle dün akşamdan beri tık yok uyuyormu ne şimdi pıtırcıklanıyor anlıyorum pıtır pıtır kelebeğim diyorum aklıma sen geliyorsun

valla eşine bravoo benim tahmini doğum ile eşimin doğum günü aynı güne denk geliyor kelebekkk isttesen tutturamazsın 🙂

cidden ıstesen olmaz aynı gun olsa ne kadar anlamlı olur sahıllo aynı gun hayatındakı ıkı onemlı ınsanın aynı anda dogum gunu kutlarsınnz🙂

sahıl uyuyordurr mınık yavrucak yorulmuştur bız hıssetmesekte onlar butun gun ıcımzde hareket edıyor ehh onlarında uyku saatlerı oluyor🙂kıpır kıpr ayy bu bebişler🙂

Ay gün olmasın sahilo ya 1 gün erken doğur bari😛 Bizimde eşimle aynı aya denk geliyor ama günün de tutması için çocuğun pastmature olması lazım🙂

Kelebek canım pastaya bittim ya ne kadar anlamlı aferin enişteye

Esencim sıkıştırmadan rahat rahat toplanman iyi olmuş İnş. hayırlı ile çıkın da evine kur düzenini.

teşkkr ederm canm bnde takdır ettim🙂

kızlr o akşam için birde eşim mum falan almış gül kurusu almış boyle kokulu poşetlerin içinde dün farkettm sordum bunlar ne diye diyor dogum günün için düşünmüştüm cok güldüm çünkü eve geldğimde uyuya kaldım eşimde uyandırmadı tabi

tesss şimdi aklıma bişey geldi benim bebeğim kıpırdamıyordu ama doktor hiç kötü birşey söylemedi..heralde kötü birşey yoktur değilmi ?

yoktur canım evham yapma hemen biz de kıpırdadığını görünce şaşırmıştık uyuyordur belki her zaman oynucak diye bişi yok ki🙂 Kalp atışını duyduysan korkma