Kafa Hamiş Melek 4 Ocak 2013 #36.391 tesaduf' Alıntı: olsun baksa herkes benden önde gebelikte🙂 Sende kesin bir kaç günde olsa öndesin ben sona kaldım işte😛 Genişletmek için tıkla ... 🙂 orası belli olmaz tess belkide sen öndesindir kuzu 🙂 bakalım artık pazartesi anlarız kim büyükmüş 🙂 seninki şimdi kaç günlüktü canım 😕
tesaduf' Alıntı: olsun baksa herkes benden önde gebelikte🙂 Sende kesin bir kaç günde olsa öndesin ben sona kaldım işte😛 Genişletmek için tıkla ... 🙂 orası belli olmaz tess belkide sen öndesindir kuzu 🙂 bakalım artık pazartesi anlarız kim büyükmüş 🙂 seninki şimdi kaç günlüktü canım 😕
tesadüf Yeni Üye Üye 4 Ocak 2013 #36.392 sen cumartesi anlıcan ben pazartesi anlıcam🙂 benim fasülyem bugün 9+4
Kafa Hamiş Melek 4 Ocak 2013 #36.393 tesaduf' Alıntı: sen cumartesi anlıcan ben pazartesi anlıcam🙂 benim fasülyem bugün 9+4 Genişletmek için tıkla ... hmm seninki geç döllenme olmuş canım demekki bakalım benim sıpa ne çıkacak 🙂 aman sağ sağlim olsunda ister önden gitsin ister geriden 😀
tesaduf' Alıntı: sen cumartesi anlıcan ben pazartesi anlıcam🙂 benim fasülyem bugün 9+4 Genişletmek için tıkla ... hmm seninki geç döllenme olmuş canım demekki bakalım benim sıpa ne çıkacak 🙂 aman sağ sağlim olsunda ister önden gitsin ister geriden 😀
tesadüf Yeni Üye Üye 4 Ocak 2013 #36.394 Kafa' Alıntı: hmm seninki geç döllenme olmuş canım demekki bakalım benim sıpa ne çıkacak 🙂 aman sağ sağlim olsunda ister önden gitsin ister geriden 😀 Genişletmek için tıkla ... geç döllenmede olmuş olabilir ama ben zaten 28 günde bir regl olmam 31 ya da 32 dir benim döngüm doktor öyleyse haftası günü normal dedi
Kafa' Alıntı: hmm seninki geç döllenme olmuş canım demekki bakalım benim sıpa ne çıkacak 🙂 aman sağ sağlim olsunda ister önden gitsin ister geriden 😀 Genişletmek için tıkla ... geç döllenmede olmuş olabilir ama ben zaten 28 günde bir regl olmam 31 ya da 32 dir benim döngüm doktor öyleyse haftası günü normal dedi
tesadüf Yeni Üye Üye 4 Ocak 2013 #36.395 Dediğin gibi geriden de gelse çok çabuk toparlıyorlar zaten ya. Bir akrabamız 1,5 ay erken doğum yaptı. Ramazan bayramında görmüştüm küçücüktü kurbanda gittiğimizde kocaman olmuş kısa sürede nasıl toparlamış inanamadım.
Dediğin gibi geriden de gelse çok çabuk toparlıyorlar zaten ya. Bir akrabamız 1,5 ay erken doğum yaptı. Ramazan bayramında görmüştüm küçücüktü kurbanda gittiğimizde kocaman olmuş kısa sürede nasıl toparlamış inanamadım.
tesadüf Yeni Üye Üye 4 Ocak 2013 #36.397 sahile uzan' Alıntı: hayırlı cumalar Genişletmek için tıkla ... hayırlı cumalar canım, nasılsınız yavru kuşunla
sahile uzan' Alıntı: hayırlı cumalar Genişletmek için tıkla ... hayırlı cumalar canım, nasılsınız yavru kuşunla
sahile uzan Daimi Üye Üye 4 Ocak 2013 #36.398 Iyiz çok şükür pıtırcıklanıyor içerde ne olsun bizim nilaydan ses seda yok 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 4 Ocak 2013 #36.399 sahile uzan' Alıntı: Iyiz çok şükür pıtırcıklanıyor içerde ne olsun bizim nilaydan ses seda yok 🙂 Genişletmek için tıkla ... sen bi kere bulup getirmiştin dürtsen belki gelir gene, ne zaman doğuracaktı o?
sahile uzan' Alıntı: Iyiz çok şükür pıtırcıklanıyor içerde ne olsun bizim nilaydan ses seda yok 🙂 Genişletmek için tıkla ... sen bi kere bulup getirmiştin dürtsen belki gelir gene, ne zaman doğuracaktı o?