aşkkelebeği Hamiş Melek 26 Aralık 2012 #36.231 tesaduf' Alıntı: sağol kelebek ağzın bal, pekmez yesin🙂 Genişletmek için tıkla ... o demek kız aaa twettysale' Alıntı: Kelebegimmm ohhh be karsılastık sonunda seni arıyorum telefon numarası kullanılamıyor diyor numaranımı değiştirdin? Genişletmek için tıkla ... kuzum bn sennle ıletısıme gecıyım faceten numaram degstı cnm bnm soyledm ya unuttn tbe leyla😀
tesaduf' Alıntı: sağol kelebek ağzın bal, pekmez yesin🙂 Genişletmek için tıkla ... o demek kız aaa twettysale' Alıntı: Kelebegimmm ohhh be karsılastık sonunda seni arıyorum telefon numarası kullanılamıyor diyor numaranımı değiştirdin? Genişletmek için tıkla ... kuzum bn sennle ıletısıme gecıyım faceten numaram degstı cnm bnm soyledm ya unuttn tbe leyla😀
tesadüf Yeni Üye Üye 26 Aralık 2012 #36.232 twettysale' Alıntı: Tes dogrudur canım siz daha iyisini bilirsiniz ben o kadar anlamıyorum ben görünüşüne bak begen 🙂)bizim burdada siteler var belki duymussundur sadece mobilya satılan bir ilçe 🙂)bizde yemek odası takımımızı orda yaptırdık çok da kaliteli çıktı Genişletmek için tıkla ... Zamanı gelince iyice dolaşığp bakmak lazım başa dönücez yeniden🙂
twettysale' Alıntı: Tes dogrudur canım siz daha iyisini bilirsiniz ben o kadar anlamıyorum ben görünüşüne bak begen 🙂)bizim burdada siteler var belki duymussundur sadece mobilya satılan bir ilçe 🙂)bizde yemek odası takımımızı orda yaptırdık çok da kaliteli çıktı Genişletmek için tıkla ... Zamanı gelince iyice dolaşığp bakmak lazım başa dönücez yeniden🙂
twettysale Yeni Üye Üye 26 Aralık 2012 #36.233 Dogrudur kelebegimmm 🙂)unuttum 🙁(prensin napıor?Sen nasılsın,annen iyileştimi?
twettysale Yeni Üye Üye 26 Aralık 2012 #36.234 Dün akşam çok tatlı bir hamiş gördüm szde öyle giyinin 🙂)ugg bot+tayt+yarasa kol bluz giymiş çok tatlı olmuş 🙂)
Dün akşam çok tatlı bir hamiş gördüm szde öyle giyinin 🙂)ugg bot+tayt+yarasa kol bluz giymiş çok tatlı olmuş 🙂)
tesadüf Yeni Üye Üye 26 Aralık 2012 #36.235 aşkkelebeği' Alıntı: o demek kız aaa kuzum bn sennle ıletısıme gecıyım faceten numaram degstı cnm bnm soyledm ya unuttn tbe leyla😀 Genişletmek için tıkla ... biri sevineceği haber verirse ağzın bal yesin denir ya ondan dedim🙂
aşkkelebeği' Alıntı: o demek kız aaa kuzum bn sennle ıletısıme gecıyım faceten numaram degstı cnm bnm soyledm ya unuttn tbe leyla😀 Genişletmek için tıkla ... biri sevineceği haber verirse ağzın bal yesin denir ya ondan dedim🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 26 Aralık 2012 #36.236 twettysale' Alıntı: Dün akşam çok tatlı bir hamiş gördüm szde öyle giyinin 🙂)ugg bot+tayt+yarasa kol bluz giymiş çok tatlı olmuş 🙂) Genişletmek için tıkla ... benim hamiş olduğum belli olduğunda bot giyecek mevsimi geçmiş oluruz sanırım🙂
twettysale' Alıntı: Dün akşam çok tatlı bir hamiş gördüm szde öyle giyinin 🙂)ugg bot+tayt+yarasa kol bluz giymiş çok tatlı olmuş 🙂) Genişletmek için tıkla ... benim hamiş olduğum belli olduğunda bot giyecek mevsimi geçmiş oluruz sanırım🙂
twettysale Yeni Üye Üye 26 Aralık 2012 #36.237 Sende babet giyersin canım Tes sana birşey sorucam benim saçlarım sarı ya dip boyamı kendim yapsam sarı ile koyumu olur
Sende babet giyersin canım Tes sana birşey sorucam benim saçlarım sarı ya dip boyamı kendim yapsam sarı ile koyumu olur
aşkkelebeği Hamiş Melek 26 Aralık 2012 #36.238 twettysale' Alıntı: Dogrudur kelebegimmm 🙂)unuttum 🙁(prensin napıor?Sen nasılsın,annen iyileştimi? Genişletmek için tıkla ... prensim şükür iyi hiç üzmüyor bni yavrucagızım yaa annem dün ilk defa ayagının uzerne bastı sevncten döbek attım o derece sevndık🙂 tesaduf' Alıntı: biri sevineceği haber verirse ağzın bal yesin denir ya ondan dedim🙂 Genişletmek için tıkla ... hee ayy dogru bizde agzından bal damlıyo derler karıstırdım 🙂 sanırım sende kafada kız ıstıyor
twettysale' Alıntı: Dogrudur kelebegimmm 🙂)unuttum 🙁(prensin napıor?Sen nasılsın,annen iyileştimi? Genişletmek için tıkla ... prensim şükür iyi hiç üzmüyor bni yavrucagızım yaa annem dün ilk defa ayagının uzerne bastı sevncten döbek attım o derece sevndık🙂 tesaduf' Alıntı: biri sevineceği haber verirse ağzın bal yesin denir ya ondan dedim🙂 Genişletmek için tıkla ... hee ayy dogru bizde agzından bal damlıyo derler karıstırdım 🙂 sanırım sende kafada kız ıstıyor
tesadüf Yeni Üye Üye 26 Aralık 2012 #36.239 twettysale' Alıntı: Sende babet giyersin canım Tes sana birşey sorucam benim saçlarım sarı ya dip boyamı kendim yapsam sarı ile koyumu olur Genişletmek için tıkla ... ben neva color açıkküllü sarı ile yapıyordum tam oluyordu kızıllıkta oluşmuyor o boyada
twettysale' Alıntı: Sende babet giyersin canım Tes sana birşey sorucam benim saçlarım sarı ya dip boyamı kendim yapsam sarı ile koyumu olur Genişletmek için tıkla ... ben neva color açıkküllü sarı ile yapıyordum tam oluyordu kızıllıkta oluşmuyor o boyada
twettysale Yeni Üye Üye 26 Aralık 2012 #36.240 Çok sevindim kelebegim umarım hızla eski saglıgına kavusur bir an önce Tes bende normal sarı aldım bundan sonra açık küllü sarı ile deneyim
Çok sevindim kelebegim umarım hızla eski saglıgına kavusur bir an önce Tes bende normal sarı aldım bundan sonra açık küllü sarı ile deneyim