ben büyük ihtimalle oda almayı düşünüyorum kızlar yine ilerde belki hevesim değişir ama çok hevesim var tülünü mülünü halısını yine bakıcaz bakalım hele hayırlısıyla bi o günşer gelsinde
biz de oda yapmayı ama ayrıca bir de beşik almayı düşünüyoruz. Odaya ilk zamanlar çok gerek olmasa da gene eşyalarını koayacağımbir şifonyeri, alt açma yeri, giydi dolabı felan olsa fena olmaz🙂 Hem biz sıcağı sıcağına bişi almazsak sonra alamıyoruz ya. Salona duvar saati alacaktık tam 1 sene sonra alabildik🙂 O yüzsden bu gazla odayı alalımla dursun🙂
sorma kelebek ya ben daha akşam 10 gibi yatağa kadar uyukluyorum tüm gece deliksşiz uyuyorum ama gel göçr şimdi yatsam sabaha kadar uyurum sanki gözlerim kapanıyor
biz de oda yapmayı ama ayrıca bir de beşik almayı düşünüyoruz. Odaya ilk zamanlar çok gerek olmasa da gene eşyalarını koayacağımbir şifonyeri, alt açma yeri, giydi dolabı felan olsa fena olmaz🙂 Hem biz sıcağı sıcağına bişi almazsak sonra alamıyoruz ya. Salona duvar saati alacaktık tam 1 sene sonra alabildik🙂 O yüzsden bu gazla odayı alalımla dursun🙂
oda yapmayı düşünüyorum yatagıydı ıvırı zıvır filan 🙂 kendi yatak odamada büyüyünceye kadar yatabileceği bi bu bambudan beşikler oluyo ya ondan istiyorum nasip tabi herşey bakalım hayat neler gösterecek
hoşbulduk kafa nasıl olsun kuzummmm şimdilik çok iyi herhalde içeride meksika dalgası yapıyor oynak kuzum benimmmm sen nasılsın varmı bir sıkıntın rahatsızlığın canım