Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ayyy ne kadar heyecanlı ya pineee 🙂

14 şubatamı denk geliyor yoksa 🙂

pine kızına oda vs yaptınmı sen canım

12 şubat dedi doktorum bakalım ne zaman olacak ocak 20 den sonra heran olabilir tabii 🙂 hiç sorma çok çok heyecanlı hemde onun minicik kıyafetlerini gördükçe nasıl heyecanlanıyorum anlatamam Rabbim isteyen herkese nasip eylesin kimseyi aratmasın inş. yok kafa ben oda yapmadım çünkü evimde bebek odası yapacak odam yok 🙁 olsada ne bilim yapmazdım herhalde çünkü kirada oturuyorum canım park beşik aldık kızıma süslü tüllü bi yatağı var teyzesi 🙂 bizim odamızda yatacak minik kızım benimmmm

oyyy kim bilir ne güzeldir o yatak ya yesin onu teyzesi 😀 minicik olucak ya pineeee ben bile heyecanlanadım yüzdün yüzdün kuyruguna geldin maşallah sana canım🙂 hayırlısıyla gelsin bizde merak ediyoruz artık onu 🙂

pinecim kız cocukları genelde 37. haftada yada 38.haftada oluyor zaten 40 haftLIK gebelkte dogum yapan sürmatürasyon yani geç dogum oluyor o zamana geneli beklemiyor 37.hafta ve 39.hafta normal inşallh hayırlısyla atlatırsın tatlım önce sen sonra bızler ınsallh

- - - Updated - - -

bnde oda konusunda kararsızım cok alsam mı yoksa bı besık alıp biraz buyudukten sonramı alsam bılemıyorum cok masrafta yapmak ıstemıyorum

ben büyük ihtimalle oda almayı düşünüyorum kızlar yine ilerde belki hevesim değişir ama çok hevesim var tülünü mülünü halısını yine bakıcaz bakalım hele hayırlısıyla bi o günşer gelsinde

kafa zaten dogar dogmaz odasına yatmıyor kı mecbur yanna olmalı gezıcı bır beşik almak mantıklı cocuk 2 yasndan sonra ancak odasında oynamaya baslar bende bılemıyorum nm evım zaten 2+1 eger gönlüme göre bir ev bulursam kıraya cıkacagız ama uzun zamandr bulamıyoruz bılmıyorum napıcaz cok kararsızım